FUNDATIA IOAN BARBUS LOGO SM

Conspirațiile stângii americane, la mare căutare și unică sursă de informare pentru presa românească

Etichete:

Conform unui sondaj Rasmussen de zilele trecute, aproximativ 60% dintre votanții stângii americane, adică ai Partidului Democrat, cred că pentru criza coronavirusului chinezesc este de vină Trump în mai mare măsură decât China.  Un sondaj sondaj similar realizat în urmă cu 14 ani de University of Ohio arată că peste 50% din votanții Partidului Democrat credeau …

Conform unui sondaj Rasmussen de zilele trecute, aproximativ 60% dintre votanții stângii americane, adică ai Partidului Democrat, cred că pentru criza coronavirusului chinezesc este de vină Trump în mai mare măsură decât China. 

Un sondaj sondaj similar realizat în urmă cu 14 ani de University of Ohio arată că peste 50% din votanții Partidului Democrat credeau că 9/11, atacul terorist islamist din 2001, a fost un fel de inside job, că Bush a aruncat în aer Turnurile Gemene și a ucis 3000 din americani – sau cel puțin a fost complice – totul ca să aibă un pretext să pornească un război în Orientul Mijlociu pentru petrol.

Toți acești oameni, și cei de zi, și cei de acum 14 ani, și-au format părerile astea cretze de la presa mainstream de stânga din SUA (CNN, New York Times etc), adica singura presă și unica sursă de informare despre SUA pentru toată presa românească, cu excepția unei mâini de oameni. Asta dacă vă întrebați de ce e Digi24 plin de bălării anticamericane și de unde își iau ideile talibanii stângiști de la noi.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Comentarii

 1. ‪StefanSpune:

  Răspunde
  aprilie 27, 2020

  Ia uite aici pe “luminatul” Chris Matthews comparand pe arhiteroristul asasin Qassem Suleimani cu … Elvis Presley si Lady Diana.
  Nici mai mult nici putin!

  Degenerarea morala a “progresismului” in general si a celui american in particular nu cunoaste limite!

  https://thehill.com/homenews/media/477562-chris-matthews-soleimani-death-comparable-in-iran-to-elvis-presley-princess

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *