Curată plastografie, monșer!

Etichete:

Ambasada Americii dă pe brazdă mass-media rusă: cotidianul Izvestia a publicat miercurea trecută o scrisoare care ar fi fost adresată de Departamentul de Stat activistului gay Nikolai Alexeiev. Ambasada SUA a reacționat prompt și a demascat scrisoarea ca fiind un fals. Presa americană relatează că în articolul din ziarul rusesc se speculează că Alexeiev ar …

Ambasada Americii dă pe brazdă mass-media rusă: cotidianul Izvestia a publicat miercurea trecută o scrisoare care ar fi fost adresată de Departamentul de Stat activistului gay Nikolai Alexeiev. Ambasada SUA a reacționat prompt și a demascat scrisoarea ca fiind un fals.

Presa americană relatează că în articolul din ziarul rusesc se speculează că Alexeiev ar fi fost recrutat de americani.

Corectură cu pixul roșu

ambasada sua moscova

În scrisoare se spune că guvernul SUA ar fi sprijinit protestele din mai 2015 împotriva acțiunilor rusești din Ucraina. De aceea s-ar fi hotărât să pună la dispoziția organizațiilor LGBTI mijloace financiare, sprijinind astfel drepturile omului și democrația în Rusia. Scrisoarea e semnată de Randy W. Berry, însărcinat special al Departamentului de Stat pentru drepturile persoanelor LGBTI.

Ambasada SUA la Moscova a reacționat prompt la acest articol din ziar. Pentru a scoate în evidență, că scrisoarea nu putea veni de la Departamentul de Stat, purtătorul de cuvânt al ambasadei a pus pe twitter scrisoarea cu toate corecturile făcute cu pixul roșu la greșelile de ortografie și de limbă sau la inadvertențele de conținut și denumirilor greșite.

La sfârșitul scrisorii, un mesaj scris de mână, pe rusește: “Dragă Izvestia, data viitoare când mai falsifici scrisori, trimite-ni-le. Vom fi fericiți să vă corectăm greșelile. Toate cele bune, Departamentul de Stat.”

Sursa: Die Welt

Alex M.

Alex M.

Comentarii

 1. John GaltSpune:

  Răspunde
  noiembrie 19, 2015

  Meanwhile, in Romania..

  Comunicat de presă, 17.11.2015 Comunicat de presă

  Confederația Caritas România informeză opinia publică că dintr-o eroare regretabilă a ajuns pe lista semnatarilor o petiție îndreptată împotriva Domnului Marius Raul Bostan nominalizat pentru postul de Ministrul al Societății Informaționale în Guvernul propus de Domnul Dacian Cioloș.

  Această petiție a fost semnată de către o persoana din forurile executive ale Confederației Caritas Romania și nu de persoana care reprezintă legal Confederatia Caritas Romania, semnătura acestei persoane nefiind în acest caz opozabilă.

  Președintele este persoana care reprezintă statutar Confederația Caritas România.

  Dorim să afirmăm pe această cale aprecierea noastră pentru valorile și principiile democratice, antitotalitare si anticomuniste in care Domnul Marius Raul Bostan crede și pe care le promovează in spațiul public românesc cu foarte mult curaj.

  Dorim de asemenea să informăm opinia publică de faptul că Domnul Marius Raul Bostan a dat dovadă de-a lungul anilor de o deosebită generozitate și disponibilitate pentru operele de caritate derulate de Caritas în România.

  Amintim faptul că Domnul Marius Raul Bostan a fost membru în Cadrul Consiliului Director al Asociației Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj și a adus o contribuție deosebită la dezvoltarea acestei asociații Caritas.

  Cerem organizatorilor petiției îndreptate împotriva Domnului Marius Raul Bostan să retragă Confederația Caritas Romania de pe lista semnatarilor și să i-a în considerare faptul că semnarea petiției de către o persoană din structurile executive nu angajează Confederația Caritas România.

  Ne cerem scuze Domnului Marius Raul Bostan pentru această greșeală regretabilă și îl asigurăm de întreaga noastră prețuire.

  Pr. Nicolae Anușcă

  Președinte Confederația Caritas România

  http://caritasromania.ro/comunicat-de-presa-17-11-2015/

  Pe langa faptul ca sunt orbiti de ura, si tampiti, socialistii sunt si impostori – in ultima lor petitie impotriva guvernului au bagat in lista de ONG-uri o semnatura in fals. Daca nu s-o fi intamplat la fel si cu ceilalti din lista, pentru ca asa fac ei mereu. Socialistii falsifica ditamai actele de proprietate, hotarari judecatoresti, d’apoi o semnatura pentru o petitie. Aia e asa, vorba lui Vasile Renu.. “un partz”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *