Două povești triste cu ministrul Apărării, sociologul Vasile Dâncu

Etichete:

Nu scriu deloc cu bucurie postarea asta. Dar mă gândesc că totuși e bine să citiți 2 povești cu ministrul Apărării, sociologul Vasile Dâncu. 1. Întrebat cum vede faptul că rușii au anexat Insula Șerpilor, răspunde: “Vom învăța să trăim cu rușii la graniță”. Dâncu dă deci de înțeles că România nu are nicio problemă …

Nu scriu deloc cu bucurie postarea asta. Dar mă gândesc că totuși e bine să citiți 2 povești cu ministrul Apărării, sociologul Vasile Dâncu.

1. Întrebat cum vede faptul că rușii au anexat Insula Șerpilor, răspunde: “Vom învăța să trăim cu rușii la graniță”.

Dâncu dă deci de înțeles că România nu are nicio problemă juridică sau diplomatică cu anexarea Insulei Șerpilor.
Singurul răspuns aici ar fi fost: “România, NATO, UE și nicio democrație de pe planeta Pământ nu recunosc anexarea ilegală a teritoriilor altui stat. Poziția noastră este fermă. Susținem integritatea teritorială și independența statului ucrainean”.

2. Informațiile directe și dovezile indirecte demonstrează că experți militari americani și britanici au pregătit defensiva Ucrainei în ultimele 4 luni. Sunt date publice despre prezența acestora în Ucraina în ultimele luni. Astfel se explică și rezistența ucrainenilor din ultimele zile.

Asta demonstrează că NATO a acționat conform informațiilor primite de la serviciile de informații occidentale, în special americane, care au prezis invazia Ucrainei pe scară largă.

Ce spune Dâncu?

“Aş putea să spun că la NATO au existat toate aceste scenarii, dar cu o mică probabilitate, deci nu exista o mare probabilitate pentru război şi invadarea întregii Ucraine”, a afirmat Vasile Dîncu, duminică seară, la B1 TV.

Dâncu de fapt ne spune că deși e ditamai Ministrul Apărării, habar nu are ce se discuta în cadrul NATO.

Stat român, o rugăminte. Măcar în perioada asta ascunde-ți proștii sub pat. Trimite-i in excursie la muntele Athos. Trimite-i înapoi la școală, niciodată nu e prea târziu.
Și nu uitați: cea mai mare vulnerabilitate este nivelul clasei politice.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 

George Rîpă

George Rîpă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *