La Distilerie şi în High Park

Etichete:

Fotografii din două locuri în Toronto unde îţi poţi petrece toată vara. Distileria High Park Acuma, High Park nu arată deloc ca în fotografiile de mai jos. Este încîntător, dar orice parc devine banal în poze. Însă, în timp ce le procesam, ascultam Black Sabbath. Am obţinut cu totul alt parc. Cititi si Gangsterismul politic …

Fotografii din două locuri în Toronto unde îţi poţi petrece toată vara.

Distileria

Enlarge

acrobat

Acrobat

Enlarge

alley_2

Back Alley

Enlarge

alley_3

Grand Victorian

Enlarge

clown_3

Don’t mess with me

Enlarge

clown_4_bw

Ciao baby

Enlarge

clown_again1

I’ll take care of you

Enlarge

marie_1_bw_crop_vertical

Marie Antoinette

Enlarge

marie_4_crop_bw

Marie Antoinette

Enlarge

mill_st_brewery

Mill Street Brewery

Enlarge

restaurant_garden_bw

Nobody’s Patio

Enlarge

she_clown

Be my sock friend

Enlarge

sleight_of_hand

Let me show you how to play

Enlarge

tall_bike_bw

Tall Rider

Enlarge

tower

Tower on Wood

Enlarge

wall_windows

Siesta of an old building

High Park

Acuma, High Park nu arată deloc ca în fotografiile de mai jos. Este încîntător, dar orice parc devine banal în poze. Însă, în timp ce le procesam, ascultam Black Sabbath. Am obţinut cu totul alt parc.

Enlarge

3_trees_suprarealist

Fairies wear boots

Enlarge

alley_1

Changes

Enlarge

by_the_lake_acrylic

Looking for today

Enlarge

duck_in_the_pond

Paranoid

Enlarge

red_tree_1

Laguna Sunrise

Emil Borcean

Emil Borcean

Comentarii

 1. Imperialistu'Spune:

  Răspunde
  august 3, 2008

  M-am uitat la poze, mai de dimineata. Foarte tari, Emil, felicitari. Asa stiu si eu pe unde sa dau daca ajung pe acolo. Macar ca sa ma laud ca „am fost acolo, unde au fost facute pozele alea faine puse de Emil”. Felicitari si pentru Black Sabbath. Do you Metallica? ????

 2. costinSpune:

  Răspunde
  august 3, 2008

  faine pozele, faine editarile. da’ de ce nu mai faci tu Garcon, o cafea si presa! ? Puneai muzica faina ????

 3. emilSpune:

  Răspunde
  august 3, 2008

  Imperialistu’, costin, scuzati-ma pentru intirziere. Ma bucur ca va plac pozele. Daca veniti vreodata pe aici, sinteti bineveniti la mine. O sa mai scot din arhiva mea… cred ca data viitoare va urma un set foto din Bucuresti. Mai ales portrete, sau oricum, poze in care povestea e spusa de instantanee umane.

  Stiu de Metallica, nu ma omor dupa ei, dar nici nu imi displac. In materie de metal & hard rock am ramas la ‘bunici’. Ai ascultat ceva de Budgie, sau iti zice ceva numele asta? Alti bunici, galezi, meseriasi de inceput de ani 70 si nu neaparat originali in stil, insa din primul val de intemeietori de gen. Good stuff.

  Costin, aici o sa iti raspund la comentariul pe care l-ai lasat la una din postarile garsonului, si pe care l-am citit cu placere. Oneida are o radacina adinc infipta in Krautrock. Asta m-a si intrigat la ei. Au o vitalitate extraordinara, experimenteaza cu si sintetizeaza o sumedenie de influente intr-o expresie proprie si plina de viata. „Lust for life”, e un album de Iggy Pop de prin ’76. Nici o legatura muzicala sau de alt gen cu Oneida, dar ca deviza li se potriveste bine si acestor new-yorkezi aventurosi. O sa-l caut pe garson prin bucatarie. Mi-a lasat toate vasele nespalate, pun eu mina pe el.

 4. Schwarzmann SkinskiSpune:

  Răspunde
  august 3, 2008

  Dumnezeule, Paranoid este excepţională! ???? Acum că revine toamna şi copacii redevin roşii, ca aceia din ultima poză, devin şi eu paranoic. Simt că e o conspiraţie a naturii la mijloc. Netrebnica de Demeter în loc să ne păstreze fericiţi păstrând natura verde, fuge în căutarea fiicei totul devenind roşu, maron şi gălbui. Natură gâtuită, oameni gâtuiţi – gălbui. Câh!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *