Legea lui Dragnea, o lege împotriva legii

Etichete:

Emisiunea a fost difuzată pe 14 februarie, dar din motive tehnice nu am putut-o publica înainte de votarea legii defaimării a lui Dragnea. Între timp, legea a fost respinsă de Camera Deputaților, dar Dragnea a anunțat că o ia de la capăt. 17 feb. 2016: Legea defăimării respinsă de Camera Deputaților. Dragnea nu renunță: „Reinițiez proiectul” …

Emisiunea a fost difuzată pe 14 februarie, dar din motive tehnice nu am putut-o publica înainte de votarea legii defaimării a lui Dragnea. Între timp, legea a fost respinsă de Camera Deputaților, dar Dragnea a anunțat că o ia de la capăt.

17 feb. 2016: Legea defăimării respinsă de Camera Deputaților. Dragnea nu renunță: „Reinițiez proiectul”

Liviu Dragnea a cerut deputaților să constate că legea defăimării a căzut la votul din plen. Președintele PSD a precizat că va reiniția o lege cu același conținut. Dragnea s-a declarat nemulțumit de sistemul electronic de vot, spunând că deciziile nu le mai iau parlamentarii, ci cartelele electronice. “Din cauza acestui sistem o lege trece sau pică”, a spus el, potrivit Hot News.

Conform sursei citate, proiectul iniţiat de Dragnea nu a trecut de Camera Deputaților deoarece nu s-a întrunit numărul necesar de voturi, lipsind 7.

Au fost 152 de voturi „pentru”, 105 „împotrivă”, 24 „abțineri”.

foto: evz.ro

Redacţia

Redacţia

Conservatori români

Comentarii

 1. Anca CerneaSpune:

  Răspunde
  februarie 20, 2016

  Vezi (neapărat!) și:

  BRONISŁAW WILDSTEIN

  Legi împotriva Legii (I)

  Legi împotriva Legii (II)

  Legi împotriva Legii (III)

  și volumul


  Bronisław Wildstein
  Un trecut care se încăpăţânează să nu mai treacă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *