Lui Obama îi place foarte mult să cheltuie

Etichete:

Cât de mult? Veţi vedea în clipul următor. Ajungând în al treilea an al preşedinţiei lui Obama, munca noastră aflată în desfăşurare a devenit un al treilea remix video al Project 12. Remix-ul este un fragment dintr-un proiect video de mai mare amploare care se va încheia când Obama părăseşte funcţia. Compilaţia extrage fragmente din …

Cât de mult? Veţi vedea în clipul următor.

Ajungând în al treilea an al preşedinţiei lui Obama, munca noastră aflată în desfăşurare a devenit un al treilea remix video al Project 12. Remix-ul este un fragment dintr-un proiect video de mai mare amploare care se va încheia când Obama părăseşte funcţia. Compilaţia extrage fragmente din arhiva vide a www.whitehouse.gov, înregistrâng fiecare moment în care Obama spune “spend” (cheltuie), spent (cheltuit), spending (cheltuind) etc. Această versiune YT a fost modificată la 6 minute şi 24 de secunde.

La acest clip, Samuel B Hatch, un ilustru necunoscut pentru noi toţi a postat un comentariu referitor la diferenţa dintre complexul militar-industrial şi statul asistential:

“Diferenţa dintre statul asistential şi complexul militar-industrial este că unul ne perpetuează pe drumul către colapsul economic, iar celălalt ne fereşte de un al doilea Pearl Harbour.”

Daniel Francesco

Daniel Francesco

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *