Lumea lui Hâncu – Incomodarea adevărului incomod

Etichete:

In fiecare zi, suntem supuşi unui adevărat bombardament din partea apostolilor noii religii seculare, ecologismului. Devenită cea mai de succes metamorfoză a socialismului de până acum (metafora pepenelui nu este o răutate gratuită), Biserica Ecologismului a reuşit să ridice teoria încălzirii globale la rang de dogmă, impunând-o chiar şi celorlalte „culte”. Noul produs ‘telectual are …

In fiecare zi, suntem supuşi unui adevărat bombardament din partea apostolilor noii religii seculare, ecologismului. Devenită cea mai de succes metamorfoză a socialismului de până acum (metafora pepenelui nu este o răutate gratuită), Biserica Ecologismului a reuşit să ridice teoria încălzirii globale la rang de dogmă, impunând-o chiar şi celorlalte „culte”.

Noul produs ‘telectual are câte ceva de oferit fiecărui dreptcredincios: politicienilor eşuaţi le promite revenirea în politică; starurilor Hollywood şi vedetelor ignorante, senzaţia că sunt ceva mai mult decât nişte ciudaţi egocentrici; oamenilor lipsiţi de repere, impresia că nu îşi irosesc vieţile complet inutile; tuturor acestor învinşi, ecologismul le acordă o aură de nobleţe sufletească ce nu mai este întâlnită de la epoca socialismului biruitor. Cu atâţia beneficiari, nu e de mirare că ideologica ecologistă face tot mai multe victime.

Dar nu toţi sunt gata să cedeze. Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor, Lumea lui Hâncu!

din acelaşi registru: Oamenii de ştiinţă au de ales cui sînt datori – ONU sau adevărului

Vlad M.

Vlad M.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *