Minciunile Gazetei Wyborcza şi ale presei moguliste

Etichete:

Wyborcza ştia deja! La ora 12.40, clarvăzătorii de la gazeta.pl (Gazeta Wyborcza) au relatat despre „interesul limitat” de care se bucură concertul organizat de Gazeta Polska. Dar spectacolul urma să înceapă abia la 16.15, după discursul lui Jaroslaw Kaczynski. Surse ruseşti au evaluat numărul de participanţi la mitingul de la ambasada Rusiei la şapte mii. …

Wyborcza ştia deja! La ora 12.40, clarvăzătorii de la gazeta.pl (Gazeta Wyborcza) au relatat despre „interesul limitat” de care se bucură concertul organizat de Gazeta Polska. Dar spectacolul urma să înceapă abia la 16.15, după discursul lui Jaroslaw Kaczynski.

Surse ruseşti au evaluat numărul de participanţi la mitingul de la ambasada Rusiei la şapte mii. Dar mercenarii din Polonia au dat numărul demonstranţilor ca fiind numai două mii de oameni.
La ora 11.15, în Krakowskie Przedmieście se adunaseră deja cel puţin 15 mii de oameni şi continuau să vină. Poliţia dădea cifra de trei mii, iar mincinoşii din mass-media, 2 mii.

Niezalezna.pl

Anca Cernea

Anca Cernea

De profesie medic, Anca Cernea este preşedintele Fundaţiei Ioan Bărbuş, fiica fostului lider si senator naţional-ţărănist. Anca Cernea a fost vicepreşedinte al Tineretului Universitar Naţional Ţărănesc şi al Organizaţiei de Tineret a PNŢCD la începutul anilor '90. În timpul guvernării CDR, Anca Cernea a fost director al Direcţiei Relaţii Internationale în cadrul Departamentului pentru Administraţie Publică Locală al Guvernului României.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *