Jurnalistul Liviu Avram explică mizele ordonanței lui Dragnea, spunând că aceasta “nu se pregătește doar pentru el, se pregătește pentru foarte multă lume”. Liviu Avram a oferit o formulă grafică prin care a explicat pe înțelesul tuturor cât de periculos este instrumentul ordonanței de urgență în materie penală.

Citiți si Killer, predă-te!

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 
Print Friendly, PDF & Email

1 COMENTARIU

 1. Liviu Avram
  5 ore ·
  Scrisoarea a II-a. Tot la tablă
  În pofida erorii pe care am admis-o în postarea precedentă, rămân la părerea că plângerea prealabilă nu are ce căuta în reglementarea abuzului în serviciu.
  M-am gândit mai bine și am găsit măcar o soluție de fentare a legii. Șeful pleacă trei zile în concediu și-și lasă adjunctul să comită abuzul. Când se întoarce, își reia funcția și nu mai avem identitate între făptuitor și reprezentantul instituției. Șeful nu depune plângere, adjunctul scapă, iar la final împart prada… Fezabil, nu? Deci e clar, plângerea prealabilă trebuie să dispară de la abuzul în serviciu.
  Cu aceste precizări, vă invit să vedeți ce am demonstrat la tablă aseară, la Realitatea TV: cum afectează ordonanțele lui Iordache întreaga luptă împotriva corupției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here