FUNDATIA IOAN BARBUS LOGO SM

Prestez servicii celui care îl bate pe Nick Sandmann

Etichete:

Saturday Night Live este o veche emisiune americană de televiziune specializată în satiră și umor. SNL a devenit, de-a lungul anilor, o instituție în domeniu și numeroase nume consacrate în arta comediei și-au făcut ucenicia la SNL: Bill Murray, Chevy Chase, John Belushi, Eddie Murphy, Mike Myers, Chris Rock și lista poate continua. SNL a …

Saturday Night Live este o veche emisiune americană de televiziune specializată în satiră și umor. SNL a devenit, de-a lungul anilor, o instituție în domeniu și numeroase nume consacrate în arta comediei și-au făcut ucenicia la SNL: Bill Murray, Chevy Chase, John Belushi, Eddie Murphy, Mike Myers, Chris Rock și lista poate continua.

SNL a fost întotdeauna ireverențios indiferent de modele politice ale timpului și a satirizat la dreapta și la stânga, dar pe ansamblu a fost și este o instituție liberală, cu preferințe ideologice din ce în ce mai saturate, în timp, de preceptele ideologiei „progresiste”. În ultimii zece ani SNL a devenit un fel de Urzica americană (mă refer la revista de satiră din România comunistă).

Fast forward și ajungem în prezent: Sarah Beattie, autor de scheciuri pentru SNL, trimite un tweet în care anunță că se oferă să sugă mădularul oricui îl va lua la pumni pe Nick Sandmann de la Covington Catholic School (adolescentul căruia i-a fost înscenată linșarea mediatică din aceste zile).

În basme, atunci când vine timpul împreunării, împăratul inaugurează o competiție pentru suitorii prințesei: cine aduce elixirul X sau îl răpune pe balaurul Y o va lua pe prințesă de soție. Ideea de bază este: accesul la ceea ce este mai frumos și nobil se obține săvârșind o faptă eroică în folosul comunității.

În realitatea progresistă, atunci când e nevoie de înfierare și asmuțire împotriva dușmanului cu șapcă (la propriu, sărmanul tânar avea pe cap o șapcă MAGA), prințesa colindă străzile acostând pe oricine cu oferta ei obscenă. Ca o târfă răzbunătoare.

Acesta e nivelul la care se coboară ielitele.

Emil Borcean

Emil Borcean

Comentarii

 1. DorinSpune:

  Răspunde
  ianuarie 22, 2019

  Elitele sunt cele care nu se coboară !!

  Asemenea „valuri mediatice” fac parte dintre numeroasele scursori ale sistemului „hai să ne aflăm în treabă, dacă tot avem internet”…

  E un mijloc de tâmpire a tineretului mult peste ștacheta prezentată atât de savuros de către Ion Creangă cu „mi-ți-vi-li….”

 2. crsSpune:

  Răspunde
  ianuarie 22, 2019

  Metode nkvd-iste.
  Recunoastem originea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *