#walkaway, un hashtag al revenirii la normalitate

Etichete:

Psihiatrii americani au diagnosticat o nouă boală mentală: Trump Anxiety Disorder. Ceea ce a fost numită „Tulburarea anxietății Trump” s-a aflat în creștere în lunile următoare alegerilor [alegerile prezidențiale americane din 2016, n.trad.], potrivit profesioniștilor din domeniul sănătății mentale din întreaga SUA, care au observat, în cabinetele lor medicale, un nivel neobișnuit de ridicat de …

Psihiatrii americani au diagnosticat o nouă boală mentală: Trump Anxiety Disorder.

Ceea ce a fost numită „Tulburarea anxietății Trump” s-a aflat în creștere în lunile următoare alegerilor [alegerile prezidențiale americane din 2016, n.trad.], potrivit profesioniștilor din domeniul sănătății mentale din întreaga SUA, care au observat, în cabinetele lor medicale, un nivel neobișnuit de ridicat de stres legat de politică.

Într-un eseu din 2017 pentru o carte publicată de psihiatrii de la Școala Medicală Harvard și de la Școala de Medicină Yale, psihologul clinic Jennifer Panning din Evanston, Illinois, a numit această afecțiune „Tulburarea anxietății Trump”, desebind-o de o tulburare generică de anxietate, deoarece „simptomele sunt specifice alegerii lui Trump și climatului sociopolitic imprevizibil care a rezultat”.

Deși nu este un diagnostic oficial, simptomele includ senzația de pierdere a controlului și de neputință, de agitație și neliniște referitor la ce se întâmplă în țară, și consumarea excesivă a timpului pe rețelele de socializare, a spus ea.

CBC News

Din păcate, această boală mentală s-a amplificat și a cuprins toată populația progresistă din SUA. Oameni de rând, ziare, televiziuni, actori, profesori, chibiți și experți cu diplome prestigioase au luat-o complet razna. S-a dezlănțuit o orgie a neputinței și a urii viscerale. Se cere, direct sau prin insinuare, uciderea lui Trump. Alții doresc să se abată o urgie asupra Americii, ca pedeapsă și izbăvire pentru această țară „blestemată”. Partidul Democrat este și el afectat de această surescitare și o întreține cu fervoare. Cel mai recent clip video dat publicității de partidul Republican, în întâmpinarea alegerilor parlamentare naționale care vor avea loc în toamnă, sumarizează perfect această psihoză colectivă. Se numește Dezaxați.

Dar există și un recul puternic. O mulțime de (foști) progresiști și (foști) votanți ai partidului Democrat s-au strâns în jurul mișcării #walkaway. Brandon Straka, un homosexual din New York care a fost progresist toată viața și a votat cu Hillary Clinton, a început această mișcare pe YouTube în urmă cu câteva luni, ca răspuns personal la campania de dezinformare a presei progresiste la adresa candidaturii la președinție a lui Donald Trump. Cu această ocazie el a anunțat că părăsește ideologia progresistă și a invitat audiența sa de pe YouTube să transmită mesaje proprii, dacă există și alte persoane cu o experiență similară. Răspunsul i-a întrecut cu mult așteptările. În prezent, mișcarea #walkaway numără peste 100.000 de membri.

În interviul următor, Brandon Straka explică motivele pentru care a înființat mișcarea #walkaway.

În continuare urmează mărturiile video ale câtorva persoane care s-au eliberat de mentalitatea progresistă și s-au alăturat mișcării #walkaway. Sunt toți oameni care, după o viață de prizonierat mental, s-au trezit în sfârșit la normalitate. Mărturiile lor arată că bunul simț și moralitatea elementară nu pot fi degradate și pervertite la nesfârșit.

Emil Borcean

Emil Borcean

Comentarii

  1. LolaSpune:

    Răspunde
    iulie 31, 2018

    ERATA:”progresiv”nu”progresist”.Acest sindrom a fost descoperit în prima jumătate a sec. XX de către un psiholog amator britanic pe nume Winston Churchill care declară că o mișcare politică apropiată ca și scopuri și mijloace socialismului globalistă de azi dar mult mai veche face, citez „unui bărbat ce face rabia unui câine”, lucru care se verifică și azi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *