Obama l-a lăsat pe ambasadorul Steven să moară – Clare Lopez, agent CIA timp de 20 de ani și Bud McFarlane din Administrația Reagan

  0

  Personalul consulatului din Benghazi a cerut ajutor de 3 ori și a fost refuzat de fiecare dată de Obama.

  Bud McFarlane, consultant pentru securitatea națională din timpul administrației Ronald Reagan, a declarat despre refuzul lui Obama de a ajuta soldații ucisi la Benghazi:

  “Nu rămîi pasiv cînd americanii sînt atacați timp de 8 ore, ai forțe în apropiere dar nu faci nimic. Secretarul de apărare era în Casa Albă la ora 5, la o oră după ce a început atacul. Putea să îi spună [lui Obama], “Da. Avem forțe speciale și un avion F18 care ar putea porni imediat. Să știe ce forțe avea la dispoziție, să știe că americanii au fost atacați, și să nu facă nimic, asta înseamnă evitarea îndeplinirii datoriei așa cum nu am mai văzut la un președinte și Comandant al Forțelor Armate din nici un partid. Revoltător.”

  related:
  Obama a refuzat de 3 ori ajutorul cerut de consulatul de la Benghazi. După toate standardele, Obama e un trădător

  Administrația Obama cere scuze musulmanilor vinovați de uciderea ambasadorului din Libia și atacul ambasadei din Egipt

  Clare Lopez, fost agent CIA timp de 20 de ani: Administrația Obama l-a lăsat pe ambasadorul Steven să moară:

  “This has to be brought out. This has to be made known to the public. That this is going on and that our administration was not only working with the bad guys. Was working with Al Queda linked militas and jiihadis to overthrow Assad in Syria but that they let our mission go down. They let our ambassador and others die. In real time, watching it happen, and they didn’t do anything about it”

  Obama a refuzat de 3 ori ajutorul cerut de consulatul de la Benghazi. Obama a promis lui Putin ca ii cedeaza scutul antiracheta daca va fi ales din nou. După toate standardele, Obama e un trădător. Nu inteleg de ce jurnalistii seriosi din Romania (cum ar fi de exemplu Dan Tapalaga, aici) nu se ating de aceste subiecte extrem de importante nu doar pentru intelegerea SUA, dar si pentru interesul si evolutia viitoare a Romaniei. Nu stiu daca este vorba ne necunoasterea situatiei, de habarnism, sau teama de a contempla lucruri atit de greu de inteles venind din partea presedintelui celei mai puternice tari din lume.

  Oricare ar fi motivele, rezultatul e evident, teama de a critica pe Obama duce la aberatii:

  “Un sondaj global realizat luna trecută în 32 de ţări, inclusiv în România, arată că dacă locuitorii planetei ar putea vota în alegerile prezidenţiale din Statele Unite, atunci Barack Obama ar obţine o victorie zdrobitoare. Ironic, opinia publică globală coincide cu dorinţele regimurilor represive. China, Rusia, Venezuela sunt numai câteva dintre acestea?
  Cum luni noapte are loc ultima dezbatere între Oba­ma şi contracandidatul său republican, Mitt Romney, având drept temă politica externă, este firesc să ne întrebăm ce anume face ca societăţile cele mai deschise şi tolerante – Europa, Aus­tralia, Japonia – să se întâl­nească în opţiunea lor pentru Obama cu cei mai siniştri.
  Ro­mânia are o aventură amo­roasă cu Barack Obama. Nu mai puţin de 91% ar vota, dacă ar avea dreptul, cu locatarul de la Casa Albă, acelaşi procent pe care l-ar obţine Obama şi în Arabia Saudită, după cum reiese dintr-un sondaj realizat de UPI în colaborare cu CVOTER International/WIN-Gallup International în luna septembrie. Cel puţin din punctul de vedere al afecţiunii pentru Obama, românii se înscriu ca preferinţe în curentul dominant în lumea liberă. (Cristian Campeanu – De ce (aproape) tot globul ţine cu Obama)”

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here