Dragos Aligica: Daca lucrurile continua asa, a avea un cont pe Facebook va deveni semn al stupiditatii

Print Friendly, PDF & Email

Daca lucrurile continua asa pe aici prin „reteaua de socializare”, („comunitatea” asta atat de bogata in „standarde” inalte), peste un an sau doi a avea si folosi cont pe Facebook va deveni un semn al unei stupiditati si retardari funciare: „Ahhh Cutare, pai nu stii ca acest Cutare al tau mai are inca un cont pe Facebook? Ce te astepti de la mintea unuia ca el?!”

Selectia si autoselectia isi va spune cuvantul si treptat vor ramane pe aici doar EI, singurii capabili sa respecte „standardele” atat de stringente ale „comunitatii”. Asa cum am stabilit: platforma platitudinii, mediocritatii si imbecilitatii umane – destinata marketingului economic si politic- targetat de niste cretini care prin accident biografic au ajuns la butoane, catre alti cretini care nu au avut parte de acest noroc.

Ne putem imagina. Iata-i, tinerii de toate varstele, luptand mai departe, bagati si scosi din priza pentru cauzele agreate si coordonate de Centrala de Propaganda, conform intereselor politic-financiare ale oligopolului economic-politic-mediatic. Vor folosi cele 15 cuvinte agreate si aprobate conform „standardelor”, plus 7 emoticoane (feeling/activity).

22 bucati in total. Suficiente sa exprime intraga gama de idei, sentimente si aspiratii umane, de la A la B, asa cum se manifesta in mintea lor, in scurtele momente de activitate dintre doua gifuri, filmutete cretine, jocuri si teste idioate si evident realme prin care li se vnde ceva sau sunt mobilizati sa infiereze ceva incorect si inamic progresului.

Bine, veti spune dar ei deja se manifesta asa aici, in sistem de 22 A la B, scosi si bagati in priza motherboard de la centru.
Asa e, raspund eu. Numai faptul ca suntem amestecati inca cu ei, aici, ii obliga ca din cand in cand sa iasa in afara teritoriului standardizat si sa mai angajeze limbajul obisnuit, cuvinte si idei periculoase, alunecoase, neaprobate. Cand noi nu vom mai fi pe aici, fortele evolutiei naturale isi vor spune cuvantul.

Va fi bine. Va fi frumos. Va fi progres.

Dragos Paul Aligica

Un gând despre “Dragos Aligica: Daca lucrurile continua asa, a avea un cont pe Facebook va deveni semn al stupiditatii

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.