Dragos Paul Aligica: A inceput „vanatoarea de jurnalisti”. De ce tace opozitia?

  Print Friendly, PDF & Email

  Fiecare cu ce-l doare. Vad ca dinspre opozitie imi tot trimit niste sondaje cu cat au ei la ora actuala. Noi cu libertatea presei si rezistenta la ofensiva grupului infractional organizat, ei cu sondajele de opinie.

  Moment mare pe care astia iar il scapa. In sfarsit se trage o linie intre breasla si santajistii si agentii grupului infractional organizat ce opereaza de ani buni sub acoperirea de „jurnalisti”. Lucrurile nu trebuie insa limitate la acest apel.

  1. Din acest moment in care breasla s-a delimitat de ei, i-a izolat ca pe un cancer profesional si social ce sunt, a-i numi sau considera jurnalisti pe acesti agenti patogeni ai coruptiei institutionalizate este un abuz ce trebuie notat si sanctionat ca atare. Factorul politic trebuie sa ia nota si sa anunte public asta.

  2. Apelul trebuie tradus si trimis tuturor agentiilor sau organizatiilor de presa straine relevante, tuturor entitatilor politice sau civice internationale relevante. Factorul politic trebuie sa sustina acest demers.

  3. Data fiind gravitatea situatiei, ar fi oportun ca partidele politice sa exprime public o pozitie fata de situatia exceptionala creata in planul spatiului public de „vanatoarea de jurnalisti” si ofensiva mediatica personalizata pornita de clanul infractional in cauza.

  In mometul in care jurnalistii, a patra putere in stat, simt nevoia unui gest extrem, este responsabilitatea factorului politic sa intre in arena si sa investigheze si sa ia masuri. De aceea avem partide politice si structuri politice si de reprezentare, de aceea avem agentii si organe ale statului abilitate in a investiga astfel de situatii. Nu este normal ce se intampla si daca factorul politic se poarta in continuare ca si cand nu a vazut si nu vede nimic in neregula, avem o problema majora.

  Este un scandal national imens. In mod normal asta ar trebui sa fie reflectat direct si nemijlocit in planul politic al partidelor parlamentare.

  Personal sunt satul de lipsa de nerv, imaginatie si determinare a factorului politic. Imensul scandal al epurarilor de la ANAF ramane in continuare sub capacul politic. Acum scandalul imens al terorismului mediatic poltic si santajist sta in continuare fara reprezentare si vector politic.

  Sigur, avem in schimb sondajele de opinie care arata un trend ascendent. Sa va fie rusine!

  PROTEST al JURNALIŞTILOR împotriva practicilor DEGRADANTE din presă

  2 gânduri despre “Dragos Paul Aligica: A inceput „vanatoarea de jurnalisti”. De ce tace opozitia?

  1. Ar trebui ca rezultatul acestui protest sa fie trimis si CNN. Asta ca sa vada cu cine s-au afiliat

  2. Si Active Watch, oraganizatia „mama”, ca sa vada cine le reprezinta si cum, interesele in Romania.

  Lasă un comentariu

  Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.