Dragos Paul Aligica: Aparent, dosarul despre Trump si Rusia a fost fabricat cu sponsorizarea Partidului Democrat si cu ajutor rus

Print Friendly, PDF & Email

Asadar se pare ca dosarul ce sta in mare masura la baza povestii cu Trump si Rusia a fost fabricat si platit cu sponsorizarea Partidului Democrat, cu ajutor rus si cel mai probabil in coniventa cu FBI-ul. Urmariti cum se incearca musamalizarea nu doar in SUA dar peste tot unde mass media sunt populate de aceste creaturi fara coloana vertebrala, caracter, onoare si aflate in deficit patologic de bun simt si inteligenta, a imensului, formidabilului scandal generat de aceasta revelatie absolut remarcabila.

Analisti si jurnalisti romani, dragi colegi de breasla:

NU e acceptabil ca dupa ce de luni de zile sustii explict si implict tema respectiva, dupa ce o folosesti ca sablon interpretativ si mananci si rostogolesti toate, dar absolut toate, gogosile create si difuzate in siajul acestei imense porcarii care in ultima instanta este un atentat la democratie si stabilitatea internationala, azi sa NU spui nimic despre asta. Sa te porti ca si cum nu s-ar fi intamplat. NU este acceptabil. E o rusine, e o abdicare de magnitudini colosale de la profesionism si bun simt.

Publicul romanesc merita altceva… Indiferent de ce credem sau dorim, si indiferent cum vor evolua lucrurile, este INACCEPTABIL acest tratament al unei teme pe care tu insuti ai considerat-o pana acum atat de importanta si ai servit-o publicului roman ca atare. Nu stim cum se vor sfarsi lucrurile -poate ca pana la urma se va dovedi ca Trump a conspirat totusi cu Putin- dar e o stire de etapa importanta. Este cu adevarat ceva semnificativ cu privire la care publicul trebuie sa mediteze si sa fie informat.

Este strigator la cer ca dupa ce ai facut un an de zile linie de stiri, de interpretare de stiri, de geopolitica si de moralitate publica din povestea asta, dupa ce ajunsesei sa citesti si fortezi insasi ideea de politica externa a tarii si interes national in functie de chestia asta, ACUM sa te faci ca ploua si sa te uiti in alta parte ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

NU uitati ca dadeati sfaturi si induceati opinia nationala si abordati tema interesului national in functie de asta. Nu numai ca e mapraxis. Este mai mult decat atat.

Dragos Paul Aligica

Un gând despre “Dragos Paul Aligica: Aparent, dosarul despre Trump si Rusia a fost fabricat cu sponsorizarea Partidului Democrat si cu ajutor rus

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.