Dragos Paul Aligica: Daca eram tristi sau plictisiti, Emil Constantinescu nu ne lasa la greu

  Print Friendly, PDF & Email

  Daca eram tristi sau plictisiti, Emil Constantinescu nu ne-a lasat cand ne-a fost greu. Cititi si dv chestia de mai jos. Nici mie nu mi-a venit sa cred cand am vazut-o, am zis ca e parodie, dar se pare ca e autentica:

  „Consider acest Institut al Levantului drept cel mai important institut pe plan mondial, pentru că el va arăta superioritatea rădăcinilor.Va arăta nu doar că aici se află rădăcinile științei, ale democrației, ale religiilor, ale statului de drept, ci matca tuturor valorilor. Noi vedem astăzi doar ISIS și teroriști, nu algebra inventată pe acele meleaguri. În momentul acesta, cred că noua speranță pentru lumea mondială este partea asta de Orient unde au fost rădăcinile, reîntoarcerea la Orient….”

  Si asa mai departe…Unde e matca tuturor valorilor? Aici, in Levant, undeva spre Giurgiu, pe DN5, faci la drepta la Uzunu spre Stoenesti, inainte de intrare… Acolo e speranta.

  Si acum vine intrebarea decisiva: Daca acest Institut al Levantului e cel mai important institut pe plan mondial, raspundeti dv ce se poate spune despre Presedintele acestui Institut ce functioneaza sub egida Senatului Romaniei? Si mai departe: Dar despre Senatul Romaniei insusi?!

  Vedeti cum se leaga lucrurile?!

  Dragos Paul Aligica

  Un gând despre “Dragos Paul Aligica: Daca eram tristi sau plictisiti, Emil Constantinescu nu ne lasa la greu

  1. Acest ganditor geofilozof, care a descoperit cititul viitorului in putul de sonda, se gandeste sa infiinteze Academia Bolovanilor. De ce n-ar exista o AB, daca Ceauseasca a fost membra a Academiei SImba !

  Lasă un comentariu

  Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.