Dragos Paul Aligica: Majoritatea tinerilor americani resping libertatea, democratia – motivele

Print Friendly, PDF & Email

Potrivit unui studiu initiat de Fundaţia memorială a victimelor comunismului, cu sediul în Washington, D.C., 44% dintre tinerii americani cu vârste de până în 35 de ani ar prefera un sistem socialist, 42% unul capitalist, 7% ar vrea un sistem comunist, iar alţi 7% unul fascist.

Numerele sunt la prima vedere incredibile. Te intrebi cum se face ca tinerii astia nu vad ce se intampla sub nasul lor, in Venezuela, sa zicem, nu mai vorbim de pataniile noastre istorice, aici in Estul Europei.etc.etc etc. Dar raspunsul il stim de fapt: Data fiind orgia de propaganda, iresponsabilitate, furatul caciulii de unii siguri si explozia de prostie cultivata ca atare, din universitati, mass media si Hollywood, numerele respective sunt chiar mici.

Doar 58% din tineri doresc un sistem anti libertate, anti piata si anti democratie, care sa ii aduca la conditia de a se prostitua pentru a castiga un venit, de a fi inregimentati si cartelizati si de a face foamea pe fond de penurie de hartie igenica?! Ce miracol a avut loc cu restul de 42% care gandesc ca niste simpli oameni normali?

Dragi prieteni, doar o simpla mostra de cum functioneaza lucrurile, daca vreti una: New York Times si seria sa aniversara privind 100 de ani de comunism. O porcarie slinoasa calibrata la constiinte progresiste avansate si corecte care trebuie totusi sa se simta ca au fost de partea buna a istoriei cu comunismul asta, in ciuda evidentei, logicii si bun simtului…. Si evident calibrata catre tineri…

Intre altele, citind New York Times tinerii au putut afla ca femeile aveau o viata sexuala mult superioara in comunism. Da. Asta propovaduieste NYT. Si cum astia sunt educati in spiritul ca tot ceea ce tine de organele genitale este alfa si omega existentei umane, sociale, politice, intelectuale, va dati seama ce impresie face o astfel de informatie asupra intelectului lor plapand, bine format in acest sens de ani de educatie serioasa si privit la filme si mass media….

Cine nu crede, sa verifice. E reala. se numeste o evaluare echilibrata, nuantata, pentru oameni sofisticati care citesc NYT si noua generatie care nu trebuie sa repete greselile trecutului… Adica sa ii considere pe apostolii progresului revolutionar si doctrina lor exact ceea ce sunt si au fost, in lumina evidentei lipsite de echivoc privindu-i pe ei si faptele lor…

Dragos Paul Aligica

Un gând despre “Dragos Paul Aligica: Majoritatea tinerilor americani resping libertatea, democratia – motivele

  1. Daca s-ar verifica demografia celor sub 35 de ani s-ar intelege mai bine de ce gandesc asa.

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.