Dragos Paul Aligica: Ne aflam in fata celei mai mari miscari colective din intreaga istorie a Romaniei

Cateva observatii simple:

1. Nu mai incape indoiala: Ne aflam in fata celei mai mari miscari colective din intreaga istorie a Romaniei. Asistam zilele acestea la un fenomen fara precedent si la un moment ca va intra in istorie. Indiferent cum se vor termina lucrurile Romania nu va mai arata la fel dupa asta…

2. BOR a apreciat corect -atat istoric cat si moral- magnitudinea si semnificatia multipla a acestui moment. Prin pozitia luata a inchis definitiv si ultima iluzie a sustinatorilor ordonantei si Gurpului Infranctional privind validitatea morala, politica sau istorica a demersului lor.

3. In acest moment TOTI partenerii externi ai Romaniei au luat pozitii transante condamnand fara echivoc in termeni comparabili in duritate cu cei ai protestatarilor acest guvern si coaltitia parlamentara ce il sustine.

4. Pe scurt cele de mai sus arata ca in acest moment PSD-ALDE sunt practic izolate international de lumea civilizata, rupte de partea activa, productiva si responsabila a societatii romanesti, in conflict deschis cu cu moralitatea publica si privata asa cum e ea inteleasa de Biserica Nationala si celelate Biserici si culte din Romania, si – foarte important- un pericol direct la stabilitatea tarii si a economiei nationale pe care le submineaza.

Asta e sitiatia azi la ora asta: PSD si aliatii sai contra Romaniei, contra comunitatii internationale civilizate, contra moralei publice, contra bun simtului, contra economiei nationale, contra viitorului. Aici s-a ajuns.

Cu fiecare ora cu care se intarzie o serioasa miscare interna in PSD prin care partea sanatoasa a partidului sa izoleze si sa se delimiteze de acesta nebunie, PSD se apropie de situatia hitleristilor la sfarsitul celui de al doilea razboi mondial. Totul cadea in jurul lor, Germania era distrusa cladire cu cladire din cauza lor, poporul era aruncat intr-un abis istoric, dar ei in buncarul lor se tineau agatati de nebunia, de dementa lor insistand ca ei au dreptate…

Spuneti-le, va rugam, prin toate canalele posibile PSD-istilor de buna credinta ca nu e prea tarziu sa se salveze si sa-si salveze partidul si tara. Inca nu e tarziu sa se delimiteze de acesta nebunie pus in miscare de niste tradatori nationali iresponsabili, aventurieri ai coruptiei si imoralitatii duse la nivel de doctrina politica.

Dragos Paul Aligica


sursa foto: @pisi_9

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.