Extremistii islamici vor infiintarea a trei state independente in Marea Britanie, care sa functioneze sub legea shariei

Extremistii islamici fac apel la musulmanii britanici pentru crearea, in interiorul Regatului Unit, a trei state independente, care sa functioneze conform legii islamice – sharia, relateaza Daily Mail.

Cunoscutul grup extremist „Musulmani impotriva Cruciadelor” a anuntat pe site-ul sau lansarea proiectului „Emiratele Islamice”, care presupune campanii de anvergura in enclavele musulmane de pe intreg teritoriul Marii Britanii, cu scopul de a transforma treptat comunitatile musulmane in „emirate islamice”.

Aceste „emirate” ar functiona ca teritorii autonome, care se vor administra complet in afara legii britanice.

Grupul extremist a desemnat orasele Bradford si Dewsbury din regiunea Yorkshire si burgul londonez Tower Hamlets drept zonele de testare pentru aplicarea shariei, potrivit unui document publicat pe pagina de internet a grupului.

„Credem ca e timpul ca zonele in care exista o larga populatie musulmana sa fie declarate emirate, sa se contureze faptul ca musulmanii care locuiesc in aceste zone incearca sa traiasca in conformitate cu sharia pe cat posibil, avand propriile instante si organisme de supraveghere a comunitatii, scoli si chiar comert independent”, spun „Musulmanii impotriva Cruciadelor”.

Zonele probabile pentru punerea in aplicare a acestor planuri ar putea fi Dewsbury, Bradford sau Tower Hamlets, pentru inceput. (…) In timp, putem preconiza ca intreaga lege sharia ar putea fi intr-o zi implementata, incepand cu aceste enclave”, se mai arata in proiectul extremistilor musulmani.

Gruparea extremist-islamica „Musulmani impotriva Cruciadelor”, condusa de Abu Assadullah, a fost infiintata anul trecut si a devenit cunoscuta pentru protestele sale violente.

—————————————————————————————————————————————————————————

 • Marea Britanie, azi link
 • Ministru britanic: ” În 30 de ani, cu voia lui Allah, UK va avea un Prim Ministru musulman.” link
 • UK numeşte terorismul islamic activitate anti-islamică link
 • UK se sinucide pentru salvarea planetei link
 • UK nu încarcerează musulmani care chiamă la lovitură de stat pentru a nu-i radicaliza link
 • UK trimite talibani în afganistan pentru a lupa împotriva soldaţilor britanici link
 • UK interzice accesul unui parlamentar oldandez pe teritoriul ei după ce un lord musulman a ameninţat cu asediul Casei Lorzilor de către 10.000 de musulmani link
 • UK: poliţia fuge de islamişti pentru a evita violenţele link
 • UK: există şcoli care au renunţat la predarea Holocaustului pentru a nu ofensa micii admiratori ai lui Hitler link
 • UK îşi rescrie istoria: creştinismul şi istoria britanică eliminate din dicţionar link
 • UK: Jurnalişti deconspiră imami extremişti. Jurnaliştii sînt cercetaţi penal link
 • UK: Capul bisericii creştine susţine legea islamică link
 • UK eliberează zeci de terorişti periculoşi din închisoare… pentru a evita violenţele, evident link
 • UK: Partidul Laburist infiltrat de extremişti musulmani link
 • Telegraph, UK: “Cultura noastră bazată pe drepturile omului a devenit acum o tiranie” link
 • Newspeak în ţara lui Orwell. Miniştrilor britanici li s-a interzis folosirea unor cuvinte ca extremist şi islamist link
 • Regatul Unit al Marii Supravegheri link

3 gânduri despre “Extremistii islamici vor infiintarea a trei state independente in Marea Britanie, care sa functioneze sub legea shariei

 1. Ar trebui spus Liberalilor: pai iaca, mai idiotilor, unde ajungem! Intai curti locale sharia, ca doar n-au nici-un efect si sunt in afara sistemului juridic normal, si acum legalizarea enclavelor islamice. Orice idiot stingist o sa spuna acum ca nu-i mare brinza si daca-s majoritari, trebe musai sa le dai autonomie, nu?

  In Canada este o discutie acum in legatura cu o cerere ca-n nu’s ce scoala publica sa se faca „muslim prayer rooms” Vinerea. Sunt o gramada de boi care spun „sure! what’s the big deal?” E doar un caz izolat, bietii studenti de ce sa treaca strada etc etc. Si uite-asa Calul Troian isi varsa continutul…

  De exemplu tovarasii de la Toronto (Red) Star, care-n mod regulat de fapt maninca rahat:

  http://www.thestar.com/opinion.....-at-school

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.