Noi măsuri de austeritate în Grecia. Comuniştii cheamă la război (cronţ-cronţ… Crin şi Ponta îşi rod unghiile de necaz)

  0

  Parlamentul grec a aprobat proiectul de lege pentru buget pe 2011, mulţumită voturilor majorităţii socialiste. Noul proiect include reduceri de costuri totale de 14,4 miliarde de euro. Partidul Comunist (KKE) a cerut muncitorilor să pornească “un adevărat război” pentru a “da jos regimul” şi instalarea unui “guvern al poporului” pentru a conduce ţara înafara crizei “refuzînd să plătească datoria” către UE şi FMI.(…)

  Aleka Papariga, conducătorul KKE, partidul ce conduce protestele împotriva măsurilor de austeritate, a spus că “muncitorii ar trebui să înţeleagă cauzele reale ale crizei şi să se pregătească de război: conştienţi, cu un plan şi organizaţi pentru a da jos regimul”. Conform conducătorilor KKE, al treilea partid ca mărime, ce a crescut în ultimele alegeri de la 7,5% la 10,5%, singura soluţie pentru Grecia este “refuzul plăţii datoriei”, ceva ce doar un “guvern muncitoresc-popular” poate face.

  În timpul revoltelor de astă vară (provocate de comunişti) au fost ucise trei femei, într-o bancă incendiată. Crin şi Ponta îşi muşcă degetele de necaz că românii sînt molcomi şi nu se omoară într-o veselie pe străzi. Ar da orice să poată detrona regimul Măritului Dictator şi să salveze poporu’ cu Partidul Muncitoresc PNLSR. (Crin Antonescu: Sugerez o comasare a PSD si PNL)

  via Gates of Vienna

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here