Odă antiamericană Made in China la Casa Albă

  4

  Cu ocazia vizitei preşedintelui Chinei, Hu Jintao în SUA, pianistul chinez Lang Lang a cîntat o foarte cunoscută melodie propagandistică antiamericană. Cîntecul este piesa contrală a propagandei antiamericane a Partidului Comunist Chinez (PCC) de cîteva decenii. PCC a vorbit mereu despre războiul din Corea descriind-o drept “mişcarea de rezistenţă în faţa Americii şi pentru ajutorarea Coreea [de Nord].” PCC spune că SUA este duşmanul care prin războiul din Corea încerca de fapt să invadeze şi să cucerească China.

  Melodia se numeşte “Pămăntul natal” şi e piesa principală a filmului de propagandă chineză “Lupta de pe Muntele Shangganling.” În filmul coldaţii americani sînt numiţi “şacali”  melodia începe la 6:20

  “În ochii chinezilor asta va fi văzut ca nimic altceva decît o foarte mare insultă la adresa Statelor Unite,” a spus Yang Jingduan, un psihiatru chinez ce locuieşte acum în Philadelphia şi a fost doctor în armata chineză. “E ca şi cum ai fi insultat în faţă fără să o şti, e umulitor.”

  Yang crede că prin alegerea făcută, Lang Lang reflectă propaganda antiamericană constantă din China.

  “Şovinismul antiamerican e propagat de CCP de ani de zile; Lang Lang exprimă sentimentele acestei generaţii de tineri,” a spus Yang

  Actualizare
  White House Says Pro-Commie Anti-American Song Played at Obama White House State Dinner Was Not an Insult

  Vedeţi şi

 • Comunism la Casa Albă
 • Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email

  4 COMENTARII

  1. eu cred ca vina principala aici o poarta presa.
   o presa care ii ridica osanale in loc sa ii arate greselile unui presedinte fara experienta pentru ca acesta sa si le poata corecta.

  2. Greșit doc, un președinte fără experiență face experimente. Vina o poartă presa tocmai pentru că l-a făcut președinte! Ca experiment. 🙂 Drept care, ca cercul vicios să se închidă perfect, îi ridică osanale.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here