Poliţişti palestinieni strigă ‘Allahu Akbar’ şi deschid focul asupra unui grup de israelieni, ucid unul.

Un grup de israelieni ce se îndreptau pentru rugăciune spre mormîntul lui Iosif din oraşul Nablus, aflat sub control palestinian, au fost ţinta unui atac armat palestinian ce s-a soldat cu un mort şi 5 răniţi.

Un bărbat, Ben-Yosef Livant (24) din Ierusalim afost ucis iar alţi 5 au fost răniţi grav şi mai puţin grav, şi au fost transportaţi pe calea aerului la Centru Medical Rabin din Petaj Tikva. Livnat, tată a 4 copii, este nepotul ministrului culturii, Limor Livnat.

Grupul, format din membri ai Breslov Hassisim, călătorea într-un convoi de trei maşini. Unul din ocupanţii celei de-a doua maşini din convoi care a fost rănit uşor, a declarat:

„Am ajuns la mormînt ca de multe ori pînă acum. Lîngă mormînt am observat un baraj rutier (lanţ cu cuie). Unul dintre bărbaţi a coborît din maşină şi l-a dat la o parte.

În acel moment un poliţist palestinian în uniformă, ce stătea într-un jeep înarmat cu un Kalashnikov, şi-a trezit colegii şi au început să tragă în aer… Eu eram pe scaunul din faţă. Am început să accelerăm în direcţia mormîntului; am coborît din maşini şi am sărutat mormîntul.

Cînd ne-am întros la maşini poliţiştii au început să tragă strigînd „Allahu Akbar”. A fost nebunesc. Trăgeau cu intenţia de a ucide. Am strigat la şofer să conducă repede de acolo.”

vedeţi şi:
http://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/barbarismul-de-salon/

6 gânduri despre “Poliţişti palestinieni strigă ‘Allahu Akbar’ şi deschid focul asupra unui grup de israelieni, ucid unul.

 1. Cel care-a murit, Ben-Yosef Livant, era nepotul ministrei Limor Livnat din Likud.
  Ghiciti pe cine invinuieste stinga? Pe victime, pe cei raniti sau cel omorit. Faptul ca s-au dus acolo (pasnic). Ca si cum cei care au tras, nu mina lor, nu constiinta lor a facut-o ci prezenta credinciosilor evrei.

  Adevarul e ca israelienii au fost inconstienti, dar nu se poate sa nu zici absolut nimic despre faptul ca arabii au omorit. Ca si cum nu sint parte activa. Sint inexistenti in discutii. Carenti.

  Daca se intimpla invers, arabii care ar fi trecut in partea noastra ar fi fost mielusei nevinovatii, si cu cita ura mare si patos s-ar fi vorbit de tragacii israelieni, care ar fi fost denumiti agresori, fiare, inumani, etc. Cu toate ca palestienii au record bogat in a intra ca sa efectueze atentate, si nu invers, din partea israelienilor au fost cazuri absolut rarisime – un Goldstein si nu mai stiu cine.

 2. Daca doriti sa vedeti raportul despre arderea bibliilor in Afganistan de catre guvernamentul american. Folosesc niste argumente airheaded, ca cica daca le aduceau inapoi in America si ar fi fost impartite din nou, s-ar fi putut obiecta ca provin de la Guvernul American. Parca aducerea Bibliilor inapoi ar fi impus sa le restituie exact la expediatorul inintial, si parca Bibliile purtau stampila Americii. Oare sint asa de timpiti purtatorii de cuvint sau cred ca poporul e destul de timpit fiind adresat cu idei fara de ligica?

  http://www.shoebat.com/videos/usaGovBurnBible.php

 3. Alte executari ORIBILE!!!!

  Muslims are committing the heinous crimes and barbarity across the world. As our main stream media ignores and avoids examining the issues.

  Here is a video of the burning alive of three homosexuals. Please be warned that the images are very disturbing.

  You Tube already removed the video but it is stored permnently on our secure server for you to share.

  Graphic truth is the only way we can awaken people to the evil we face. Please share.

  http://shoebat.com/videos/muslimsBurn.php

Lasă un comentariu

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.