Ruşii din SUA, speriaţi de politicile “prea socialiste” ale lui Obama, se înscriu în Partidul Republican

  3

  Mulţi imigranţi ruşi din Staten Island asaltează Partidul Republican, motivînd că politicile socialiste ale democraţilor le amintesc prea mult de oligarhia de care au fugit din locurile natale.
  O asocieţie formată din mai bine de 50 de afaceri deţinute de ruşi din Brooklyn, Citizens Magazine Business Club, s-a aliat cu un grup republican (Molinari Republican Club) pentru a creşte influenţa politică şi economică a comunităţii.
  Purtătorul de cuvînt al grupului de afacerişti ruşi, Arcadiy Fridman, fost ofiţer în armata sovietică ce a venit în SUA în 1992 a spus: “Am decis să susţinem acest club. Este foarte aproape de viziunile noastre despre politică şi afaceri.”

  Politicile Partidului Democrat sînt “prea socialiste”, a spus Arcadiy Fridman, “Este dureros pentru noi să vedem asta.”

  Chiar şi Putin i-a avetizat pe americani de socialism:

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email

  3 COMENTARII

  1. farcas dumitrescu @1. Buna seara , am citit cu interes postarea dvs. Banuiam si eu ca ” activistii ” KGA sau FSB , in marea lor majoritate , pot fi considerati tradatori mai ales daca au fugit in Statele Unite . Daca aveti cunostiinta de niste cazuri concrete , m-as bucura sa putem discuta despre ele . Remarc inca odata , drept foarte interesanta interventia dvs.

  2. Da, si eu as fi foarte interesat daca domnul farcas dumitrescu ar putea sa ne dea mai multe detalii.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here