Turcii interzic ciprioţilor sărbătorirea Crăciunului

  7

  Forţele de ordine turceşti, din zona ocupată Karpasia din nordul Ciprului, au împiedicat sărbătorirea Crăciunului de creştinii din zonă. Pentru prima dată în 36 de ani, creştinilor captivi în zona ocupată li se interzice sărbătorirea Crăciunului.

  Print Friendly, PDF & Email

  7 COMENTARII

  1. Semne bune anul are…
   Iar lumea occidentala se uita imbecila si la asta si urla cu aceeasi imbecilitate impotriva incalcarii drepturilor teroristilor.

  2. @Riddick
   Daca separarea Ciprului in doua state de facto in 1974 a fost justificata, nu inseamna ca turcii trebuie sa se trezeasca dintr-o data in 2010 si sa impiedice pe putinii greci ramasi in nord sa-si sarbatoreasca Craciunul.
   Cel mai ingrijorator simptom (dar nu primul in aceata boala) este insa tacerea mormantala a Europei Drepturilor Omului, creatura ipocrita si complice la bestialitatile altora, dar si la propria sa spanzurare.
   Ca sa-l parafrazez pe Lenin (unora numele nu le va place, dar omul a fost totusi genial), Europa va vinde Islamului funia cu care va vi spanzurata.
   Si ca sa ma corectez, ea deja ii vinde. Termenul executiei va fi anuntat ulterior.

  3. Corneliu, exact asta vroiam să spun, ca şi tine, cu adăugarea că interdicţia pare sugerată de Turcia.

   UE a făcut greşeală că a permis aderarea “Ciprului” (de fapt, a părţii greceşti). Asta va duce în viitor la o frontieră terestră Grecia-Turcia în Cipru, să nu ne amăgim.

  4. exact cand grecii, de sila de mila, de “drepturile omului” si “libertarea religiei”
   au hotarat ca si musulmanii “merita ” o moschee in Athena.

  5. Şi apropo separatism şi Islam, iată că târâişul neobservat al acestora aproape sub nasul nostru continuă.
   Merită de urmarit publicaţia net “Serbianna”.
   O mişcare islamică wahabistă încearcă acum să muşte mai departe din Serbia, pretinzând autonomie pentru regiunea Raska. Oamenii acestei organizaţii sunt sprijiniţi din exterior, dispun de arme şi provoaca violenţe în acea regiune pe care o denumesc “Sangiac”, dupa numele avut în vremea stăpânirii turceşti.
   Pretenţiile miscării se extind şi asupra unei zone din Muntenegru, ţară şi aşa confruntată cu o invazie masivă de populaţie musulmană albaneză, dupa cum am observat chiar la faţa locului.
   Şi nu e amintită în acel articol Macedonia, pe care am văzut-o pe viu confruntată cu acelaşi fel de invazie lentă care a schimbat faţa provinciei sârbe Kosovo.
   S-ar părea deci că fenomenul Kosovo continuă.
   Precum scrie la finalul episoadelor de serial, “To be continued”…

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here