Ceea ce a devenit evident în deceniul trecut oricărui om de bună credinţă, este acum recunoscut şi de liderii europeni. Multiculturalismul e acum un eşec şi la nivel declarativ în Franţa, în Germania, în Marea Britanie, Belgia şi Olanda. Aplicarea oarbă, timp de decenii, a acestei ideologii care are ca principal scop ignorarea realităţii, a produs singurul rezultat posibil: peste 700 de no-go zones în Franţa, zone în care statul francez nu mai are nici un fel de autoritate, cartiere întregi din capitala Europei, Bruxelles, au scăpat de sub control, poliţia este complet depăşită de situaţie, atacuri cu rachete artizanale asupra demonstranţilor pro-Israel din sudul Suediei, etc, etc. Practic fiecare mare oraş din Europa occidentală are cartiere stat în stat.

Ca ultimă măsură în efortul de ignorare a reacţionarei realităţi, şi de a salva aparenţele, cei care descriu situaţia în termeni prea oneşti sînt hărţuiţi de poliţie şi justiţie. Geert Wilders şi Elisabeth Sabaditsch-Wolff sînt doar doi dintre ei. Procesul lui Geert Wilders a fost relatat de presa din toată Europa, dar procesul Elisabetei, o femeie mult mai greu de demonizat decît excentricul Geert Wilders, este complet ignorat în Europa.

Dar problemele abia acum încep. Zonele din Europa cu concentraţie mare de musulmani sînt adevărate butoaie cu pulbere. Fitilele sînt aprinse (asta s-a anunţat, de fapt, prin “eşecul multiculturalismului”), dar nu se ştie exact cît va dura pînă la detonare. Poate cîteva luni, poate cîţiva ani. Nu mai mult de 5, după estimările mele. Apoi va începe procesul de libanizare.

Europe’s Multiculturalism Leading to Civil War?

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 
Print Friendly, PDF & Email

11 COMENTARII

 1. Sper ca zarurile au fost aruncate si europenii nu vor da inapoi din cauza presiunilor, si probabil ca nu vor intirzia sa apara.

  De la “prima mina” (first hand) comentarii de la stingisti israelieni:
  “A inceput in Europa o tendinta oarecare pro-Israel, pe motivul ca europenii au o retinere fata de populatia araba, si asta pentru ca nu agreeaza strainul. Din cauza ca arabii sint mai negriciosi, au un accent gutural”.

  Ha, ha. Unde dai si unde crapa! Astea sint singurele semnalmente ale arabilor in ochii marginitilor.. Nu, zau!!

  Intelectualii dau dovada de-o logica si un rationament tare ! Pai Israelienii si evreii nu sint si ei straini? Multi dintre ei nu sint negriciosi, cirliontati si cu accent arabesc sau alfel diferit?
  Iar saracutii de mielusei arabi, nu nici-o buba-n cap, in afara aspectului exterior.

 2. Silvapro, nu cred ca zarurile au fost intradevar aruncate si nu cred ca pe termen scurt declaratiile despre multiculturalism vor avea vreun fel de urmari. Au spus-o pentru ca nu mai puteau sa taca, pentru ca nu au mai avut de ales. Dar vor continua sa traga mita de coada, la fel cum au facut si pina acum. Incremenirea multiculturalislmului a intrat in oase.

  cit despre stinga din Israel, prostia progresista nu are limite.. ei traiesc in Fantazia pina cind ii loveste realitatea de nu mai stiu de ei.. si nici atunci nu se trezesc multi dintre ei

 3. Costin A.
  Cita drepatate ai cind spui ca “multi nici cind ii loveste realitatea nu se trezesc”. De exemplu s-a facut un film documentar despre o mama israelianca a carei fiica a murit intr-un atentat terorist, care s-a dus la pucarie ca sa-l cunoasca personal pe teroristul ucigas. Orice ar fi, trebuie reapproachment (hidabrut) si sa se caute comunicarea pentru a promova pacea, pina-n pinzele albe. Si ea nu e singura.

  A trecut deja de minutul ’99, nu mai au timp sa taraganeze; sa se apuce sa puna legile in aplicare si chiar sa decreteze legi noi. In primul sa intre in demonstratiile brutale si chiar in cele verbal, sa faca procese la cine merita si nu lui Geert Wilder, care nu a spus nimic in plus decit adevarul. Sa se ocupe de predicile din moschee, etc. Mi s-a facut lehamite de moderatia asta si lasitate.

 4. A trecut deja de minutul ’99, nu mai au timp sa taraganeze; sa se apuce sa puna legile in aplicare si chiar sa decreteze legi noi. In primul sa intre in demonstratiile brutale si chiar in cele verbal, sa faca procese la cine merita si nu lui Geert Wilder, care nu a spus nimic in plus decit adevarul. Sa se ocupe de predicile din moschee, etc. Mi s-a facut lehamite de moderatia asta si lasitate.

  Exact! Instigarea la violenta/agresiune/furt este pedepsita in orice tara civilizata. Exista legi de sute de ani, nu e nevoie de altele noi.

  De instigarea la omor nici nu mai zic, acolo e nevoie de executii publice (intai puscarie si daca nu s-a lamurit ca nu e corect sa aduni multimi pentru a linsa pe cineva atunci la revedere). Nu glumesc.

 5. E o diferenta uriasa intre a spune “sa moara capra vecinului” (sau toate caprele, in general) – si a spune “hai sa omoram capra vecinului” (maine, cand e plecat pe camp – pentru ca e mai usor).

  Cei care nu inteleg unde incepe initierea agresiunii sunt condamnati sa simta acest lucru pe pielea lor.

 6. Dar capra tinuta in intuneric, nu va mai da lapte. Tot vecinul e de vina, ca cica din cauza lui e intuneric.

 7. Nu stiu unde sa postez doua vesti bune, primite de la Chris Logan.
  O fac aici:

  http://loganswarning.com/2011/02/15/australias-petition-calls-for-10-year-ban-on-muslim-immigration/
  E un inceput bun pentru tarile care nu sunt invadate de musulmani, inca. Pentru Europa de Vest e prea tirziu. Musulmanii deja instalati vor continua sa reproduca aceeasi ideologie si mod de viata inamice tarilor in care s-au instalat.

  Cea de-a doua priveste reconstructia biserii Sf Nicolae din Manhattan, distrusa in 9/11.

  http://loganswarning.com/2011/02/15/ground-zero-christians-fight-back/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here