Tipul în galben, care vorbeşte cîtorva participanţi la Occupy Bucharest, este cel care a obţinut autorizaţia pentru protest, isi spune Alexandru Alexe.

În primele ore, pînă la preluarea controlului de gaşca Criticatac, s-a îngrijit de buna desfăşurare a evenimentului. (In imagine, Florin Flueras si Claude Karnoouh)

Românii nu sînt încă pregătiţi să afle care e de fapt orientarea mişcării:

Comuniştii şi nazişti susţin “Occupy Wall Street”, fratele mai mare al “Occupy Bucharest” (alături de Obama, Hugo Chavez, Michael Moore, Iran)

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 
Print Friendly, PDF & Email
Cititi si

6 COMENTARII

 1. Este cunoscut faptul ca presa, din dorinta de a-si face treaba mai usoara, obisnuiesc sa-ti ceara sa rezumi tot ce inseamna acea manifestare si motivele din spatele ei in cateva cuvinte.

  La fel cum se spune si in acest clip, NU poti rezuma 22 de ani de frustrari, dezamagiri si nemultumire in 5 cuvinte sau mai putin.

  Ca sa nu mai adaug ca asta a fost o linie definitorie a manifestatiei: nu avem o “lista de cereri/doleante”. Daca v-am scrie-o ar ocupa un top de hartie!

  Intelegi acum?
  Attrexx

  o explicatie (de pe youtube) a clipului. cred ca autorul e tipul din clip.

 2. :)))))))))))))) Costine, desi am biroul vis-a-vis ( pe la fantani) l-am ratat.
  Da stii, ma gandeam asa: sa traiesti in Romania prezinta multe dezavantaje ( raportat la tari vestice), dar nici dezavantajele nu-s de lepadat.
  In speta, la dezavantaje ar fi ca-s multi nebuni ( hotarati) si prea putini psiho-terapeuti. La avantaje insa notez cu bucurie ca nu-i asculta prea multi ( din aia 5 cetateni din preajma, as zice ca majoritatea ori n-aveau unde se duce, ori asteptau pe cineva, d’aia stateau).

 3. da, din pacate pentru el, si din experienta mea de mers la protestele lor, iti dau dreptate. sint niste filfizoni care se baga in seama unii pe altii. vreo 20 in total.

 4. […] poziționările unitisalvam/occupy, de la apariția lui în toamna 2011 (vedeți Organizatorul Occupy Bucharest: “Dacă vă intreabă cineva de cerinţele voastre, vorbiţi-le de …), au avut mereu, fără excepție, un singur efect tangibil: au fost sprijin pentru corupti si […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here