“Islamofobie” e un cuvînt inventat de islamişti şi trîmbiţat de stîngişti pentru discreditarea criticii islamului definind-o drept o închipuită şi iraţională teamă de islam.

Iraţional este a face pe plac islamului şi a considera că e la fel ca orice altă religie. Asta e mai mult decît iraţional, e pur şi simplu prostesc. La fel de prostesc cu a avea ca animal de casă un animal sălbatic prădător. Mai devreme sau mai tîrziu vei fi mîncat, şi o vei fi meritat!

Despre islamofobie:

 • De ce sînt “islamofob”?
 • De ce sint “islamofob”? – Episodul 2
 • Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  Cititi si

  5 COMENTARII

  1. La fel e şi cu antisemitismul.Un cuvînt inventat de evrei pentru a le închide gura criticilor…

  2. 14, uite că ţie nu a reuşit să ţi-o închidă, eroule! sau, stai, tu nu eşti antisemit, ci semitofob, 🙂

  3. 14, omul de sus ti-a demonstrat de ce “islamofobie” nu exista, logic si cum vrei tu. nu vrei sa faci acelasi lucru folosind alta explicatie pentru holocaut si pentru faptul ca evreii au inceput din nou sa fuga din unele tari din Europa din cauta semitofobiei(?). care sa fie problema?

  4. #14,

   hai sa zicem asa:

   – evreii sunt acuzati ca vor sa ia banii celorlaltzi, pentru ca asta la place cel mai mult, banul. Evreilor nu le pasa de religia sau credinta celor pe care vor sa-i stoarca de bani, dar nu omoara si nu ameninta cu moartea pe cei pe care ii fraieresc. Se multumesc sa fie mai smecheri decit ei si atit.

   – islamul vrea califat, toata lumea sa se converteasca la islam sau sa moara. Singurii care teoretic pot scapa de moarte sunt crestinii si evreii (desi musulmanii omoara fara procese de constiinta si crestini si evrei, si se omoara si intre ei, sunni cu shii, etc. Uite, ieri de exemplu, musulmanii care se impotrivesc impartirii Sudanului in doua state au interceptat autobuze de crestini care se intorceau de la vot, au dat jos calatorii si i-au ars de vii.)

   Orice om normal daca are de ales intre “banii sau viata” prefera sa dea banii ca sa scape cu viata, ca miine iar te duci la lucru si la sfirsitul lunii iar iei leafa. Cei care se pling toata ziua de cit sunt asupriti de evrei si in shimb ii ridica in slavi pe musulmani se pare ca intre “banii sau viata” prefera sa-si dea viata decit sa renunte la banii pe care oricum nu vor mai avea nici o insemnatate pentru ei.

   Deci cine iubeste mai mult banii?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here