Rătăcirea zilelor noastre

Suntem în ultima vreme martorii unei gigantești ciudățenii mediatice – filorusismul alimentat de recentul război murdar al țarului Putin pare ubicuu și acceptat de larga majoritate a credincioșilor Bisericii Ortodoxe! Așa să stea lucrurile într-adevăr? Chiar să nu mai țină cont nimeni că diavolul a cam vorbit numai cacofonica și bolovănoasa limbă rusă în secolul … Continuare

Dovada diktaturii: Rovana – cenzurată!

Te-ai fi aşteptat ca declaraţia Rovanei Plumb, despre blocarea fondurilor europene, să fi fost analizată pe toate părţile, difuzată şi redifuzată, mai ceva ca pumnul lui Băsescu. Dar nu, declaraţia… ia-o de unde nu-i. A fost cenzurată, desigur.

Mogul TV: Revoluţia bunului simţ, acum full HD – exclusiv în prime-time

La mogulizatoare e revoluţie. Pe stradă sunt sute de nemulţumiţi. Plus sute de ultraşi. Plus sute de jandarmi. Plus sute de gură-cască. Nu avem certitudini. Ştim totuşi ceva: Nu e doar despre Boc. Sau doar despre Băsescu. E despre toţi. Strada cere restart.

Nihilism pe Wall Street

Se prevestește sfîrșitul capitalismului și începutul a ceva cu totul nou. Capitalismul pare să cuprindă tot ceea ce privim ca fiind rău așezat în lume, de la sărăcia extremă a copiilor din Africa la programele proaste de la televizor sau la neînțelegerile cu vecinii de bloc. Dar ce va urma?

Sfârşitul marilor iluzii morale liberale

În secolul 19 s-a încetăţenit expresia lumpenproletariat. Proletarii zdrenţăroşi. Urmaşii lor din prezent sunt, aparent, lumpentinerii. Doar aparent. „Tinerii zdrenţăroşi” nu sunt zdrenţăroşi. Dimpotrivă, o duc mult mai bine decât presupuşii lor precursori. Firul comun îl reprezintă cei care s-au erijat în purtătorii lor de cuvânt, de la Marx la liberalii progresişti moderni. Rezultatul, peste … Continuare

În direct – Alegerile americane din 2 noiembrie (orele 18 – 24)

Ştiri şi comentarii la minut despre evenimentul politic major al anului: alegerile din 2 noiembrie pentru Congres, legislaturi si guvernatori locali. Actualizări constante între orele 18 – 24, fusul orar estic nord-american.
Update: Alegatorii americani o concediaza pe Nancy Pelosi! Republicanii au majoritatea in Camera Reprezentantilor.

În direct – Alegerile americane din 2 noiembrie (orele 8 – 18)

Ştiri şi comentarii la minut despre evenimentul politic major al anului: alegerile din 2 noiembrie pentru Congres, legislaturi si guvernatori locali. Actualizări constante între orele 8 – 18, fusul orar estic nord-american.
Update: Colorado: mai mulţi alegători Republicani la urne decît Democraţi
Update: Articol în American Thinker