Cu ani în urmă începuse să se vorbească deschis în sudul Statelor Unite despre Reconquista, sperându-se de către dușmanii Americii că majoritatea etnică latino nou formată va face, de facto, statele americane de la granița cu Mexicul să fie din nou parte a acestuia. Ideea a părut atât de strălucitoare în mințile multor naționalisti din Mexic, că a devenit o datorie patriotică pentru autoritățile de acolo să nu facă nimic spre a opri valul de oameni fără școală și meserie (sau habar despre ce limbă se vorbește peste gardul despărțitor de la graniță) care se încolonează zilnic să treacă ilegal în Statele Unite.

Asigurările sociale din Statele Unite sunt forțate, criminalitatea a crescut dar sunt și mulți latinos care muncesc cinstit și se integrează onorabil. Pentru strategii “Mexicului Mare” nu a ieșit din povestea asta mare lucru datorită faptului că mexicanii nou așezați în America, în covârșitoare majoritate catolici, au putut deveni ușor buni cetățeni ai statului creștin în care credința, legea și libertatea cetățenilor de bună credință sunt respectate. În fine, ideea acestui tip de imigrație ostilă a rămas, chiar dacă în acest caz nu a funcționat.

Alt caz: începând din anul 1980, în urma presiunilor internaționale pentru eliberarea deținutilor politici și lăsarea lor să iasă din țară, Fidel Castro a eliberat cei mai răi infractori din închisorile cubaneze și oameni violenți cu probleme psihice, și i-a trimis în Statele Unite, pretinzând că sunt deținuți politici eliberați. Rezultatul? Creșterea nemaivăzută a ratei înfracțiunilor în Miami și zonele unde foștii deținuți de drept comun cubanezi se așezaseră. Asta în condițiile în care majoritatea celor fugiți din Cuba fuseseră integrați fără probleme, oameni care nu au acceptat comunismul și au găsit sprijin în Statele Unite. Tocmai de aceea regimul lui Castro a încercat să lovească în increderea americanilor în comunitatea cubaneză, dar mai ales în siguranța și linistea zonelor unde au fost așezați delicvenții cubanezi pretinși refugiați politic.

Nu aveau cum să scape poveștile astea strategilor islamiști. Nici faptul că în Europa se nasc din ce în ce mai puțini copii. Și au început și ei conquista lor: în fiecare zi la granițele Europei se calcă în picioare mulțimi imense de musulmani care caută în Europa un trai mai bun, o libertate pe care la ei nu o găsesc și un spațiu pe care să-l stăpânescă fără luptă după ce se îmnulțesc suficient cât să domine demografic. ISIS a plusat recunoscând public că trage tare să umple Europa de emigranți, mulți din aceștia fiind chiar în activul armatei Califatului. Pe față recunoscut, public, fără probleme și fără frică – aici și aici.

Știind toate astea, cum de acceptă autoritățile europene situația? Simplu: s-a cultivat ani buni vinovăția europenilor față de cei din Africa și Maghreb, ca și cum nenorocirile lor nu au venit de la Mobutu, Mugabe, Bokassa, Idi Amin și alții ca ei, ci de la firmele europene care nu ar lăsa piața din Africa să se dezvolte (o fi vorba de firmele africane producătoare de autoturisme, avioane, chimicale sau ce or mai fi vrut ei să ridice, dar nu i-a lasat economia europeană). Pierderea de vieți omenești din Mediterana a picat și pică tot în sarcina europenilor care nu le-au pus vase fiabile de trasport la îndemână, probabil.

Așadar, parte din cei de la Bruxelles se simt vinovați și vor să ne simțim și noi vinovați pentru lucruri străine nouă, dacă vorbim de responsabilitate morală. Dar mai e o explicație: stânga europeană și-a pierdut adepții ăia, adevarații, gen Brigăzile Roșii.

Proletariatul o duce binișor și se poate numi lejer pătură de mijloc, de revolta bolșevica, vara nu le mai arde decât grecilor, iar singurii care se mai văd datori să facă ceva pentru cauza proletariatului sunt blocați în cârciumi, între planuri din cuțite și pahare. “Oastea Stângii” s-a înmuiat și și-a pierdut voința de Revoluție. Zero masă critică. Războinicii stângii mai fac câte ceva doar cu gură, pe la conferințe hipsteriale.

Așadar era nevoie de soldați care să poată aduce haos pe străzi, să dărâme puterea și să schimbe societatea din țâțâni. Și asta se face acum, când sunt primiți cu bratele deschise bărbații și copiii Islamului, oameni fără școala și meserie care sunt condamnați să trăiască la marginea societăților occidentale, în care cei mai mulți nu se pot adapta (marile comunități musulmane din Occident sunt comunități de neadaptați), după cum s-a demonstrat stiințific și public în anii din urmă, chiar și când e vorba de cei din a doua generație așezată în Europa.

Avem așadar agende convergente ale inamicilor valorilor occidentale: islamiștii vor ocuparea Europei și islamizarea ei, iar comuniștii vor darâmarea instituțiilor, distrugerea modului de viața și culturilor tradiționale europene spre a instaura o nouă ordine socială. Asta tocmai acum, când NATO privește Kremlinul în ochi și cel care clipește primul o sa încaseze lovitura.

Masa imensă de funcționari captivi ai statelor sociale urmează tâmp ordinele elitei stângii, unde aceasta conduce, indiferent cât de iraționale și împotriva firii ar fi acestea, numai pentru că stânga le garantează locul de munca-adăpost, pe întreaga durată a vieții – la stat.

Împotriva acestui haos sunt destui oameni liberi care își fac datoria înaintea lui Dumnezeu și față de țările lor, mărturisind adevărurile ascunse de mașina de propagandă a stângii și luptând legal și onorabil pentru câștigarea puterii politice, pentru a apăra modul de viața iudeo-creștin, european, civilizat. Numai că nu știu dacă e destul. Nădăjduiesc să nu fim – cei care nu acceptăm marxismul cultural, sinuciderea demografică, revoluția sexuală și ideologia multiculturalismului necondiționat – în situația în care se spunea că e armata britanică în secolul 19: “Armată de lei, condusă de măgari.”

Print Friendly, PDF & Email

15 COMENTARII

 1. Aprecieri pentru text.
  Ca o observatie personala , cred ca exista o fateta a imigrationismului care tine prea putin de naivitate sau nepricepere in ale politicii. Majoritatea noilor veniti vor vota cu stanga, dupa dobandirea cetateniei. Si nu-s putini deloc. E si asta un mod pervers de a-ti asigura suprematia politica.
  Personal ,prefer stanga revolutionara aleia gramsciene care face jocurile la ora asta. Zero sanse de reusita pentru prima, a doua castiga batalii mai mici in mod constant si la ritmul asta va castiga si partida.
  Alianta stanga-islamism e legata doar de o serie de resentimente comune, altcumva nu-i vad decat inamici de moarte. De altfel, posibila parte buna cu islamismul e ca s-ar putea sa ingroape utopiile tip PC, pur si simplu sunt prea greu de inclus in demagogia incluziunii, gradul de contorsionism mental mental e prea exagerat. Oricat ai da-o cu musulmanii moderati si cu corectitudinea istorica, tot nu iese.

 2. Am expus cele trei cazuri de infiltrare ostilă după gradul de pericol si rezultate. In primul caz, Reconquista mexicana a fost si este mai degrabă wishful thinking, in al doilea caz, al planului castrist, pericolul s-a simțit mai tare iar in cazul nostru, când suntem tinta a ofensivei islamice, pericolul e clar mai prezent, vizibil si cu efecte stabile in timp dacă nu se trezește funtionarimea de la Bruxelles. In Statele Unite, in primul caz de care vorbesc, lucrurile au fost atât de bine gestionate încât mare parte din comunitatea mexicană a votat pentru G.W. Bush când a candidat acesta, respingând agenda stângii pentru a fi de partea candidatului vorbitor de limba spaniolă si nevorbitor de click language al celor cu măgarul pe siglă. Va mulțumesc de comentariu domnule Iulian Ene.

 3. Intrebarea este, ce putem face noi, mai mult decat a scrie si a lua pozitie fata de acestea in mediul on line?

  Hai sa gandim ce trebuie facut si sa facem. Am vorbit cu multa lume si toti suntem in acelasi sentiment. Trebuie doar sa fim impinsi de la spate, trebuie o initiativa, spun eu.

  Trebuie oprita aceasta imigraite islamista pana nu este prea tarziu!

 4. In primul rind trebuie explicat tuturor celor care vor sa stie ca Islam NU e religion of peace. Timpenia asta a tot fost spusa de la W Bush incoace. Chiar l-am auzit acum citeva saptamini in urma pe PM Cameron al UK repetind aceeasi prostie. Apoi combatute mantrele stingii din vest, political correctness one-by-one. De ex termenul ‘islamofobie’. Care e tot o ineptie. Cei care stiu ce-i crestinismul pot explica mai multe. De ex in crestinism e vorba de mantuire, de salvare, a ta si a celor de linga tine, inclusiv dusmani. In Islam e kill: unbelievers, apostatii, homosexualii etc. De fapt Islam nici nu e religie, e un cult militaristic al mortii.

 5. “…Africa și Maghreb, ca și cum nenorocirile lor nu au venit de la Mobutu, Mugabe, Bokassa, Idi Amin și alții ca ei” – vreau sa aflu si eu mai multe despre asta, imi puteti pune va rog niste surse?

 6. Imi cer scuze de raspunsul intarziat.
  Cei enumerati de mine si de Dvs. sunt usor de gasit oriunde incepand de la Wikipedia, ispravile lor sunt larg cunoscute si oarecum identice: toti au fost mitomani penduland intre ajutorul Occidentului si cel al URSS, corupti si corupatori, au pus pe butuci economiile tarilor unde au guvernat in numele unui pretins nationalism si totalitarismul practicat de ei a fost cam in toate cazurile asortat cu porniri genocidare. Haos si dezastru. Crime la scara mare. Asta a fost politica celor care au “eliberat” Africa de influenta occidentala, sigur, coloniala.

 7. Eu vad acest val de imigratie islamica in Europa, ca un plan bine stabilit diainte, o strategie care tinde sa depersonalizeze tarile europei de cetateniiei ei si daca ma gandesc bine, tot ce se intampla acum,seamana perfect cu Planul Kalergi.

 8. Si eu consider ca trebuie actionat. Putem face mult dar trebuie sa film uniti. Deocamdata teroristii sunt mai bine organizati. Am citit din mai multe surse ca migrantii primesc bani de la organizatii si filantropisti din SUA. Se pare ca sunt organizatii care simpatizeaza cu grupari islamiste. Migrantii chestionati de catre oficialii din Austria au oferit aceste informatii.
  Atat timp cat mass media este de orientare de stanga, aceste stiri nu fac halva, desi trebuie investigat. We the people sa ne facem auzita vocea prin petitii online si scrisori semnate de public! Eu personal am facut petitie care se poate gasi pe Facebook: stop illegal immigration to the EU.
  Oare exista o cale legala de a acuza UE?

 9. E musai sa stim care sunt politicienii de la noi care sunt de acord cu primirea valului de asalt musulman. A, mi-a scăpat, pe unul îl stim deja, e premierul P. care si-a dat acordul pentru acomodarea lor – le face locas de adunare (moschee)…

 10. Parerea mea e ca nu e nimic de facut. Din moment ce toate tarile .. ma rog… mare parte se plang de imbatranirea populatiei .. ei uite vin stranierii cu bebelusii lor. Or sa intinereasca ei “batrana ‘doamna’ Europa”, cu sangele lor tanar si cu prolificitatea lor : o femeie musulmana naste 8 iar o femeie europeana .. 0.8.
  Ce poate face functionarimea de la Bruxelles ? Sa stimuleze natalitatea nativilor europeni? R U kiddin’ me???!!
  Nu e nimic de facut stimati confrati “europeni”.
  Este selectia naturala. O estimare din 2005 prezicea ca in 2025 populatia Germaniei va fi 51% musulmana. Deci toate s-au anuntat de cel putin un deceniu.

 11. comentariul postat inițial de abbu e la gunoi, din cauza manierei de adresare
  bine măcar că l-a reformulat, dar rândul viitor nu vom mai face exces de toleranță

 12. Oricum “comentariul” lui abbu era din start fara sens, intrucat albanezii, chiar si mentionati cu litere cat capul, sunt majoritar musulmani, deci poza cadreaza cat se poate de bine cu subiectul articolului. Dar de unde sa stie spalatii pe creier chestii din astea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here