Comuniştii (apropo, Vasile Ernu, Costi Rogozen, Ilie Catrinoiu, şi restul ‘telectualilor, strigă strigă sus, superior şi tare, că a murit comunismul) fac ce ştiu mai bine zilele astea în Grecia.

Salvează lumea dîndu-i foc.

Revoluţionarul Bunului Simţ, mai sincerul său prieten, Ponta, şi Costi Rogozen, se ling pe bot de poftă şi îşi frîng degetele de nerăbdare şi necaz că românul e prea molcom ca să iasă la lupte cu molotoavele pe străzi, ca vecinii lor mai “upgradaţi ideologic“…

Costi Rogozanu: Daca ai bani trebuie sa constientizezi ca ai responsabilitati sociale. Daca nu-i ai trebuie sa te upgradezi ideologic, politic, ca sa poti lupta.

P.S. Curînd şi în capitalista Americă.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 
Print Friendly, PDF & Email

5 COMENTARII

  1. Traiesc in Grecia si revolutionarii astia de bulevard ma fac sa rad!!! Criza a inceput sa muste si oamenii trag ponoasele, dar, deocamdata, unde se da foc pe bune nu e in stirile internationale, ca de, s-ar vedea ce se intampla de fapt.
    Mascaricii mascati care ataca cu molotoave nu ataca doar Politia, ci se pe cei care demonstreaza!
    Reteta e simpla – dupa ce dau foc unui politist sau unui mic magazin/chiosc din care traieste cel putin o familie, isi dau masca si gluga jos si se duc in cluburi de fite, cu bani de la tata care e parlamentar sau are alta functie importanta intr-un sindicat. Unul trage cu arcul in Parlament, tot mascat, ca asa e moda http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&cid=4&aid=263686

  2. “Costi Rogozanu: Daca ai bani trebuie sa constientizezi ca ai responsabilitati sociale. Daca nu-i ai trebuie sa te upgradezi ideologic, politic, ca sa poti lupta.”

    Aha Instinctul “TURMEI” de OI in cazul dat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here