108 zile de război împotriva poporului ucrainean: Un nou protest în fața Ambasadei Rusiei, azi, de la ora 18:00

0

Sâmbătă, pe 11 iunie, se împlinesc 108 zile de război iar poporul și armata Ucrainei luptă pentru a respinge invazia Rusiei. Asociația „21 Decembrie 1989” organizează, începând cu ora 18.00, un nou protest autorizat în fața Ambasadei Federației Ruse la București.

Mame, soții, surori și copilași alungați din propria casă și de pe pământul străbun au ajuns și la București. Organizatorii protestului – Asociația 21 Decembrie 1989, Fundația Bărbuș, Asociația Forumul Civic Românesc, Asociația Foștilor Deținuți Politici din România și RePatriot – îndeamnă la sprijinirea poporului ucrainean greu încercat.

În cele 108 zile de război, Asociația „21 Decembrie 1989” a organizat 15 proteste în fața Ambasadei Federației Ruse la București, la care au participat și sute de mame ucrainene refugiate alături de copiii lor, unii dintre aceștia fiind născuți în România după începutul războiului.

Protestul se desfășoară sub sloganul „STOP PUTIN! STOP RUSSIA! STOP WAR!”, acțiune pentru care deja și-au anunțat susținerea și participarea Asociația Forumul Civic Românesc, Fundația „Ioan Bărbuș”, Asociația Foștilor Deținuți Politici din România și RePatriot, alături de vecinii noștri ucraineni refugiați în țara noastră.

Veniți cu noi !
Glorie Ucrainei ! Слава Україні !
Glorie României ! Слава Румунії !

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 
Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here