Amenințările Rusiei țintesc granițele României: Asociația 21 Decembrie 1989 organizează al optulea protest la Ambasada Rusiei

0

Azi de la ora 18:00 Asociația 21 Decembrie 1989 organizează un nou protest în fața Ambasadei Federației Ruse la București, din Șoseaua Kiseleff nr.6, împotriva invaziei ruse și a crimelor de război pe care armata rusă le săvârșește în Ucraina. Protestul este sprijinit de Fundația Ioan Bărbuș.

Armele folosite fără discernământ de o armată barbară au adus iadul în Ucraina.

A ucide, a viola, a maltrata, a vandaliza, sunt lucruri care fac parte din comportamentul hoardelor armatei ruse într-o confruntare ce nu respectă regulile și rigorile războiului modern. Fiecare dintre noi suntem datori moral să luăm atitudine față de crimele împotriva umanității săvârșite zi de zi împotriva poporului ucrainean.

Acum amenințările țintesc granițele României.

Ieșim să protestăm sâmbăta, 30 aprolie, ora 18.00, în fața Ambasadei Rusiei la București, pentru a ne opune invaziei criminale a Rusiei din Ucraina.

Sunt alături de noi în continuare: Asociația Forumul Civic Românesc, Fundația Ioan Bărbuș, Asociația Foștilor Deținuți Politici din România și RePatriot.

Vă așteptam !

Glorie Ucrainei ! Слава Україні !
Glorie României ! Слава Румунії !

Asociația „21 Decembrie 1989”
Președinte
Teodor Mărieș

Evenimentul pe Facebook: https://www.facebook.com/Asociatia21Decembrie1989/posts/2825235671110074

De la începutul războiului, Asociația 21 Decembrie 1989 a organizat proteste pe 5 martie, 20 martie, 27 martie, 3 aprilie, 9 aprilie, 16 aprilie și 23 aprilie.

Imagini de la protestul din 23 aprilie, la care au participat majoritar femei ucrainene cu copii – fotografii de George Stancu:

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 
Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here