Azi, de la ora 18:00, protest în Piața Universității împotriva agresiunii rusești în Ucraina, urmat de un marș la Ambasada Rusiei

0

Asociația „21 Decembrie 1989” organizează sâmbătă 21 mai 2022, începând cu ora 18.00, în Piaţa Universităţii, un protest autorizat împotriva agresiunii rusești asupra Ucrainei. 

Terorismul are conotații militare. Terorismul reprezintă totalitatea actelor intenționate de violență, comise pentru a provoca teamă generalizată inclusiv în atingerea unor scopuri politice. Rușii știu că terorismul este singurul mijloc de a câștiga împotriva rațiuni. Condamnăm ferm actele de terorism ordonate de Vladimir Putin împotriva poporului ucrainean. Terorismul rusesc trebuie oprit acum.

Este a  zecea acțiune de protest în Piaţa Universității care se va finaliza cu marș la Ambasada Federației Ruse. Despre primele nou[ proteste puteți citi aici.

Protestul se desfășoară sub sloganul „Afară, afară cu rușii din țară! Afară, afară cu teroriștii ruși de pe pământul sfânt al Ucrainei!”, acțiune pentru care deja și-au anunțat susținerea și participarea Asociația Forumul Civic Românesc, Fundația „Ioan Bărbuș”, Asociația Foștilor Deținuți Politici din România și RePatriot, alături de vecinii noștri ucraineni refugiați în țara noastră.

Imagini de la protestul organizat de Asociația 21 Decembrie 1989 în urmă cu o săptămână, pe 14 mai:

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 
Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here