Publicația britanică Telegraph și Melania Trump

2

Industria de fake-news în acțiune: astăzi, 26 ianuarie, ziarul Telegraph își toarnă cenușă în cap pentru prostiile debitate despre Melania Trump într-un articol de fond din 19 ianuarie.

“Ca urmare a articolului Taina Melaniei publicat în ediția de sîmbătă 19 ianuarie a suplimentului revistă Telegraph, ni s-a cerut să clarificăm faptul că articolul conținea o serie de afirmații false, pe care acceptăm că nu ar fi trebuit să le publicăm. Tatăl doamnei Trump nu a fost o prezență înfricoșătoare și nu și-a controlat familia în mod abuziv. Doamna Trump nu a părăsit cursul de design și arhitectură de la universitate datorită absolvirii unui examen, așa cum se pretinde în articol, ci mai degrabă deoarece dorea să urmeze o carieră de succes ca model profesional. Doamna Trump nu era în situația de a răzbi cu greu în cariera ei de model înainte de a se întâlni cu dl Trump și nu a avansat în cariera ei datorită asistenței domnului Trump.

Acceptăm faptul că doamna Trump a fost un model profesional de succes pe cont propriu, înainte ca ea să se întâlnească cu soțul ei, și că a fost capabilă să obțină propriile contracte de modelare fără ajutorul lui. Doamna Trump l-a întâlnit pe domnul Trump în 1998, nu în 1996, așa cum se menționează în articol. Articolul a afirmat, de asemenea în mod eronat, că mama, tatăl și sora d-nei Trump s-au mutat la New York în 2005 pentru a locui în clădiri deținute de domnul Trump. Acest lucru nu este adevărat. Afirmația că doamna Trump a plâns în noaptea alegerilor este de asemenea falsă.

Ne cerem scuze fără rezerve față de Prima Doamnă și familiei ei, pentru orice situație jenantă cauzată de publicarea acestor speculații. În semn de regret, am fost de acord să plătim doamnei Trump daune substanțiale, precum și costurile legale.”

SURSA   Telegraph

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 
Print Friendly, PDF & Email
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentContractori militari ai Kremlinului ajută la protecția regimului Maduro
Articolul următorInteresele Rusiei în Venezuela
Emil Borcean
În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

2 COMENTARII

  1. despre buzz feed nimic? inca odata creatorii de fake news prinsi cu pantalonii in vine. nu ca nu le-ar place, dar….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here