“Războiul se apropie periculos de granițele României” – Românii și ucrainenii sunt așteptați la un nou protest la Ambasada Rusiei, organizat de Asociația 21 Decembrie 1989

0

Sâmbătă, 14 mai 2022, începând cu ora 18.00, la Ambasada Rusiei la București din Bulevardul Kiseleff, Asociația 21 Decembrie 1989 organizează un nou protest împotriva agresiunii rusești împotriva Ucrainei.

Dorința de sânge a armatei criminale a lui Putin, forțează zi de zi atacarea Odesei. Războiul se apropie periculos de granițele României.

Ambasadorul Rusiei încearcă să provoace făcând ritmic declarații belicoase. Acest Valeri Kuzmin trebuie să plece și-i cerem să dispară de la București.

Români și ucrainenii sunt împreună solidari împreună împotriva genocidului rusesc.

Adunarea publică se desfășoară sub sloganul STOP RUSIA – STOP PUTIN – STOP WAR, acțiune pentru care deja și-au anunțat susținerea și participarea Asociația Forumul Civic Românesc, Fundația Ioan Bărbuș, Asociația Foștilor Deținuți Politici din România și RePatriot, alături de vecini noștri ucraineni refugiați în țara noastră.

Vă aşteptăm!
Glorie Ucrainei! Слава Україні!
Glorie României! Слава Румунії!

Asociația 21 Decembrie 1989
Președinte
Teodor Mărieș

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 
Print Friendly, PDF & Email
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSancțiunile care vor prăbuși economia Rusiei în următoarele luni
Fundația Ioan Bărbuș
Dorim o Românie capitalistă, întemeiată pe respectul și apărarea valorilor civilizației iudeo-creștine, o țară puternică și un stat cu puteri strict limitate, o societate liberă și prosperă. Fundația Ioan Bărbuș susține și promovează în România ideile conservatorismului contemporan occidental (de inspiratie anglo-saxonă).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here