Să râdem de tîmpiți utili: Trudeau în India

  1

  Vizita lui Trudeau în India a fost un fiasco total, așa cum au recunoscut până și fanii săi de la Washington Post: Trudeau’s India trip is a total disaster — and he has only himself to blame.

  S-a plimbat șapte zile în India până a fost primit în cele din urmă de primul ministru Narendra Modi. Rămân însă în urmă fotografii nepieritoare, care amintesc de exhibiționismul lui Radu Mazăre.

  SURSA   Washington Post

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  Cititi si

  1 COMENTARIU

  1. Da, Trudeau jr e o calamitate. M. Steyn spunea ieri ca a trebuit ca presa indiana sa atraga atentia ce ridicol e Delfinul. Presa canadiana care trebuia sa fie prima, a fost muta. Si asa e, urmaresc zilnic media canadiana: cam toti au fost complicit-tacuti. Per ansamblu e pur si simplu revoltator cat de socialista/de stanga a devenit toata media canadiana! 🙁 Canalele majore de TV sant eminamente socialist/politic-corecte, stirile sant rasucite pt un anumit narativ, spin-ul anti-Trump e de-a dreptul gretos. Ziarele nu mai vorbesc, sant la nivel de gradinita/evident de stanga, chiar extrema-stanga. Drept consecinta, omul de rand e spalat pe creier. Marea majoritate e stangist-populista, iar liberalii (care-s de stanga in Vest) sant alesi/re-alesi/ras-alesi indiferent ce magarii/minciuni/furturi comit.

   Trist, am plecat ca sa scap de comunism si comunsimul m-a ajuns din urma 🙁

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here