Moş Cernea zdrobeşte orînduirea cea crudă şi nedreaptă
Remus Cernea a sucit în 2009 minţile multor habarnişti, cu pleata lui stufoasă şi discursul sfăroitor-obamic despre o închipuită clasă politică nou-nouţă, din care vor fi eliminaţi, odată şi pentru totdeauna, corupţii. De el, bineînţeles.

Luptăm împotriva corupţiei, dar numai atîta timp cît această luptă ne este folositoare pentru “salvarea planetei” de la încalzismul global, deci de la capitalism şi pentru socialism. Dacă Mama Gaia o cere, îmbrăţişăm şi pe cei mai corupţi dintre corupţi, luptăm şi pentru comunism, dacă e nevoie, aşa cum fac şi alţii mai de soi. De fapt lupta împotriva corupţiei dusă de Remus este praf în ochi pentru naivi, iar lupta pentru “salvarea planetei” este praf în ochi pentru naivii în pas cu moda, pentru idioţii utili care nu ştiu, sau nu vor să ştie, că Greenpeace a fost finanţată de Uniuniea Sovietică ca instrument al KGB-ului în lupta anticapitalistă.


Ce au în comun luptătorii împotriva încălzirii globale, ONU, anticapitalismul şi comunismul?

Lupta, de fapt, nu este nici împotriva corupţiei, nici pentru salvarea planetei, lupta lui Moş Cernea este pentru putere.
emil borcean spunea în 2007:

Delirul celor patru decenii de comunism a avut şi un efect secundar neprevăzut. Decuplarea României timp de patru decenii de la modele sado-masochiste ale Vestului – mă refer la implementarea pe scară largă a teoriilor marxismului cultural – ne-a găsit, pentru prima oară în istorie după o perioadă de izolare îndelungată, într-o situaţie de avans faţă de Vest. Paradoxal, acest avans s-a datorat unei rămîneri în urmă. Momentul ‘89 ne-a găsit săraci, buimaci, demoralizaţi şi, cel mai rău, corupţi de metehne bolşevice, însă spiritul românesc reuşise să supravieţuiască. 18 ani mai tîrziu importăm cu iuţeală cancerul care distruge Europa şi recuperăm decalajul istoric, dar de această data fără dividende în viitor. Pur şi simplu ne grăbim să ne aliniem şi noi pe buza prăpastiei. Ni se propune un tîrg faustian şi sîntem pe cale să îl acceptăm: identitatea în schimbul înregimentării în canoanele de-spiritualizate ale Europei Unite. Am supravieţuit unei corupţii ca să acceptăm o alta.

Remus Cernea, ca vizionar, a înţeles această înapoiere şi a anticipat inevitabila pătrundere în România a aberaţiilor ideologice devenite dogmă în occident. De fapt, tot ce face este ca, fără pic de originalitate, şă le copieze literă cu literă şi să grăbească recuplarea şi alinierea. Se foloseşte de praful în ochi al luptei pletoase ’68-iste cu corupţia şi pentru ecologism, pentru că a înţeles ceea ce socialiştii români (ilieştii-PSD USL), decuplaţi de la ultimele mode, abia acum înţeleg. În UE, acolo este puterea.

Verde pe dinafară, roşu pe dinăuntru
Pe 6 septembrie 2011, Remus Cernea întinde mîna lui iliescu USL-ului, este gata să se “alăture eforturilor unei construcţii politice” cu Crin şi Ponta, care “demonstrează responsabilitate şi raţionalitate” în problema Roşia Montană, spre deosebire de “PDL şi Traian Băsescu care reprezintă răul suprem în politica actuală” (citat din Remus).

Moş Remus ştie ceva ce majoritatea nu cunoaște. PSD-ul s-a modernizat, s-a europenizat, este la curent cu ultimele mituri progresiste, iar de 1 mai 2011 a cerut măriri de salarii pentru bugetari, moarte dictatorului Băsescu, dar şi încălzirii globale.

PSD lanseaza duminica, de 1 Mai, o campanie de ecologizare la nivel national, iar social-democratii spun ca aceasta actiune va continua cu o “curatenie politica” ce are drept scop inlaturarea PD-L de la putere.

Viitorul sună bine
În cîţiva ani, iliescu-Ponta-Crin vor deveni frecventabili şi celor de la Critic Atac, iar iliescu, Vanghelie, Ponta (daca vor mai exista, politic) şi toţi to’arăşii, îşi vor da mîna cu neo-to’arăşii Rogozen, Ernu, Bucurenci, Remus Cernea (Remus e în avangardă) şi Garcea de la Vacanta Mare, care după ani de zile de facut glume proaste a plecat şi el la luptă cu încălzirea globală, în Partidul Verde. Ca presedinte executiv!. Tuturor le stă foarte bine alături de Al Gore. Între timp, clima îşi vede de mersul ei firesc, adică se schimbă după cum vrea ea, nu după cum speră ipohondrii ecologismului: Schimbările climatice s-au răcit

Mai am o singură nedumerire despre Remus Cernea: mai locuieşte cu părinţii?


link

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 
Print Friendly, PDF & Email

19 COMENTARII

 1. @Daniel Francesco
  You’re welcome! (ca sa nu spun “cu placere”, ca numai placere nu-mi face personajul RC – unul dintre cele mai antipatice – si “beneficiem” de o gama “bogata”).

 2. Portretul lui Remus Florinel Cernea trebuie sa includa si parerile sale despre “libertate si democratie”:
  ” România va fi cu adevărat liberă şi democratică atunci când va avea preşedinte o femeie romă, lesbiană şi atee.”
  (aproape un …autoportret :)))

 3. Ar trebui incluse si preferintele culinare (sa nu-i discriminam pe mancatorii de …stercobilina).
  Gata! Subiectul RFC, pt mine s-a terminat (merg sa-mi savurez lamaia din dotare ca metoclopramid nu am).

 4. Mih 4, buna aia cu autoportretul 😀

  Mi-l amintesc cu duiosie pe Remusica ce suparat era in 2009 ca nu a dat Basescu mana cu el, la Cluj 🙂
  Pe langa multe alte chestii ma enerveaza si ca are tricou cu Pink Floyd, strica imaginea baietilor, mai ales ca acum vreo doua zile a fost ziua lui Roger Waters:)) Asa ca, mai bine sa ascultam niste muzica

 5. Ar mai fi o întrebare de pus tov. Cernea: când are de gând să-și termine facultatea?
  Deși se dă specialist multilateral dezvolat, nu are nici o calificare, întrucât nu și-a încheiat studiile universitare (evident, Filosofie, locul de adunare al tembelilor anticreștini și socialiști – no offence pentru ceilalți filosofi care citesc asta).

 6. unit in cuget si simtiri cu voiculescu, iliescu, vadim, etc.

  PDL-ul a desfigurat cam tot ceea ce mai era de compromis în politica din România medievalizând-o prin atitudine şi fel de raportare la cetăţenii simpli

 7. Pe pagina de Facebook Remus Cernea este foarte activ, multumindu-si cei 30939 de fani, cu peste 11000 mai multi decat Crin Antonescu. Dar pagina de Facebook ii este si o cutie a milei pentru teribilu’ luptator verde:

  Dragi prieteni, în perioada 14-15 octombrie voi participa la Bruxelles la un eveniment umanist şi probabil la o întâlnire cu Verzii Europeni, iar în perioada 11-13 noiembrie voi merge la Paris la Congresul Verzilor Europeni. Biletele de avion, dacă le voi lua acum sunt sub 100 Euro fiecare. Vă invit să mă sprijiniţi prin donaţii paypal aici…. Vă mulţumesc! O zi faină tuturor…

  Exasperati de numarul mare de cersetori romani, francezii ii trimit pachet din cand in cand. Speram sa nu ne trezim la aeroport un un Cernea printre minoritari…

 8. Francesco, buna idee. O sa pun si eu aici un afis in care cer donatii pentru a participa peste 2 luni la un congres al ufo-istilor amatori care nu voteaza stanga, asculta pink floyd, poarta sandale si fumeaza tigari americane. Congresul este unul extrem de serios, donati rapid, va anunt ca daca cumpar biletele acum ma costa doar 1600 de dolari, la economic.
  Imi fac si un slogan: Romane, arata ca-ti pasa (de fratii nostri din univers).

 9. Da .. tricou rosu (care simboliza comunismul )cu portretul lui Che Guevara in piept , si vorbesc de “democratie”??? Se poate asaceva ?

 10. Romanul este un om destept ! Cine se uita in gura Papagalului asta?
  Sa fim oameni seriosi… Acest r.c. va ajunge la “bucate” cand va fi Baba Vaduva… Fata Mare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here