Youtube pare să urmeze ca literă de lege “recomandările” Origanizaţiei Conferinţei Islamice de la ONU privind islamofobia.

Blasfemie! M-aţi prins, sînt islamofob! Aşa zic cele mai în masură(nu-i aşa?) autorităţi ale secolului 21: Wikipedia şi ONU. Sufăr de o frică iraţională, deci nejustificată, de islam. ONU spune că sînt un ipohondru, un paranoic, un extremist de dreapta, criminal rasist. Am încălcat normele progresismului celui mai avansat, corectitudinea politică, şi ale primitivismului cel mai înapoiat, şaria islamică. O vorbă veche spunea că extremele se atrag, iar confirmarea este întrupată de căsnicia bolnavicioasă dintre postmodernismul cel mai nihilist, intelectual şi pacifist, (evoluat din şi în contra „Bărbaţiilor Albi Europeni Morţi”), şi barbarismul cel mai lipsit de dileme, îngust, dezgustător şi brutal, ieşit dintre paginile Coranului şi din gura unui pedofil analfabet şi sîngeros: Mohamed. link1, link2

De curînd a fost şters un clip de la Acts17Apologetics în care era filmată următoarea secvenţă din 2009, din Dearborn, SUA:
Puteţi vedea aici o copie a clipului incriminat:

Un stand avea bannerul următor: ”Islamul: Aveţi întrebări? Primiți răspunsuri.” De la masa lor am luat o broșură, unde se susţinea că Islamul promovează pacea. Am observat că era plină de erori și raționamente subțiri, așa că am decis să facem un film care să-i combată. Am mers la standul care ne-a dat broșura pentru a le oferi posibilitatea să-şi susțină afirmațiile. Dar… forțele de ordine au intervenit şi ne-au obligat să oprim camera.
Am părăsit standul, ne-am sfătuit cu poliţia şi am aflat că acţiunile agenților de pază au fost ilegale. Ne-am întors la stand pentru a înregistra din nou un eventual răspuns. Dându-ne seama că musulmanii prezenți nu aveau nici un răspuns, am plecat.
Când am ieșit afară, am fost luați la întrebări de către doi tineri, care au fost trimiși de securitate pentru a ne reţine. În timp ce le răspundeam, forțele de ordine ale festivalului au început să ne asalteze, după cum veţi vedea în acest film.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 
Print Friendly, PDF & Email
Cititi si

2 COMENTARII

 1. Organizaţia de Cooperare Islamică nu se dezice. Această organizaţie reprezintă 57 de naţiuni islamice, ce caută să criminalizeze criticarea Islamului. Agenţia Internaţională de Informaţii despre Islam, a publicat un articol asupra întrunirii de la Istambul ( 15 iulie 2011), întrunire la care a participat şi secretarul de stat Hillary Clinton in calitate de copresedinte al reuniunii impreuna cu secretarul general al OCI, turcul Ekmel al –Din Ihsanoglu. La reuniune s-a discutat modalitatea de aplicare a Rezolutiei 16/18 asupra defăimării religiei, rezolutie adoptată prin consens de Consiliul Drepturilor Omului la 12 aprilie 2011.
  Insă, în iulie, Comitetul pentru Drepturile Omului, un organism al ONU compus din experţi independenţi care urmăresc aplicarea “Pactului Internaţional privind drepturile civile si politice” (PACT), a adoptat Observaţia Generalâ nr.34, în care se confirmă că libertatea de expresie şi de opinie, garantată de articolul 19 al PACT-ului, este un mega-drept care constituie baza pentru toate drepturile omului.
  Potrivit Comitetului pentru Drepturile Omului, ART.19 GARANTEAZĂ DREPTUL DE CRITICARE A RELIGIILOR SI AL CONDUCATORILOR RELIGIOSI SI DE A LE ARĂTA LIPSĂ DE RESPECT. Singura restricţie legitimă privind discursurile, are o legatură directă şi imediată cu securitatea celor criticaţi, interzicând propovăduirea violenţei şi a actelor criminale.
  Organizaţia de Cooperare Islamică, are o viziune îngustă privind Observaţia 34 şi încearcă cu sprijinul administraţiei Obama, să elaboreze norme incompatibile cu hotărârea Comitetului de experţi pentru Drepturile Omului.
  Secretarul de stat Hillary Clinton, a anunţat că, în perioada următoare, se va organiza la Washington, cu participarea Organizaţiei de Cooperare Islamică, o noua întrunire ce va avea ca temă modalităţile de aplicare a Deciziei 16/18. La sfârşitul acestei reuniuni se va emite o declaraţie comună privind necesitatea aplicării deciziei 16-18.
  Următoarele reuniuni vor avea drept scop stabilirea unei baze legale pentru aplicarea deciziei Consiliului Internaţional al Drepturilor Omului al ONU, permiţând statelor ce sunt vizate de această decizie, să legifereze şi să pună în aplicare legi internationale, având scopul de a împiedica incitarea la ură ce rezultă din defăimarea religiilor.
  Pe un alt plan, secretarul general al OCI, Ekmel al-Din Ihsanoglu, a afirmat că, crima care a însângerat Norvegia, este rezultatul dezvoltării în instituţiile statului, a acţiunilor extremei-drepte şi a factorilor politici europeni. El a făcut referire la faptul, că se permite extremei – drepte să participe la viaţa politică, organizându-se în partide, care participă la alegerile parlamentare, fără a se tine seama, că ideologiile negative joacă un rol primordial în construcţia unui zid, care separă societaţile musulmane de CELELALTE COMPONENTE DEMOGRAFICE DIN EUROPA. !!
  Recep Tayyp Erdogan, un nazist, prim –ministru al unei “Societăţi musulmane” le spunea “ Celorlalte Componente Demografice din Europa” : “ Moscheile sunt cazărmile noastre, minaretele sunt baionetele noastre, domurile lor sunt căştile noastre, credincioşii sunt soldaţii noştri “

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here