Uniunea Social Liberală

  2

  O nouă producţie de groază vine într-un cinema de cartier din apropierea dvs.: USL este un proiect de film independent low budget românesc de lung metraj filmat în format digital. www.usl.ro

  n-am crezut niciodată…
  … că voi fi atât de nebun…

  Ia-o la drum! Elibereaza-te de prejudecati! Urmeaza-ti visul! Traieste! Esti înca viu!
  http://www.usl.ro/usl/Synopsis_USL.html

  Trailer-ul poate fi urmărit în fiecare zi, 62-68% din timpul de emisie, pe toate posturile de ştiri:


  Scenariştii şi regizorii aflaţi în spatele acestei producţii de sfîrşit de iarnă-început de primăvară sparg tăcerea! Cuvintele erup din prea-plinul unor suflete hăituite de impulsul creator, se revarsă în torente de elocinţă profundă asupra publicului elector:

  USL nu este un film low budget si la nivelul temei, al continutului, al mijloacelor de exprimare artistica, cât si al aspectului final al filmului. Publicul n-ar trebui sa faca diferenta între un film “obisnuit” si USL.
  USL propune un mod în plus de a face lucrurile în filmul românesc. Nu e o solutie noua în lume, nu e ceva nou în România, ci e doar o cale care credem ca trebuie batuta mai des si cu mai mult profesionalism.
  Credem ca low budgetul este solutia de a avea mai multe filme românesti în sali, de a oferi sansa cât mai multor absolventi de facultati cu profil cinematografic (si nu numai) sa se exprime, sa învete, sa se dezvolte si sa si înceapa sa traiasca din film.

  http://www.usl.ro/usl/Despre_USL.html

  Le dorim succes!

  Print Friendly, PDF & Email

  2 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here