Într-un articol publicat pe blog acestuia în noiembrie 2015, vedeta Antena 3 Radu Tudor scria:

Radu Tudor

“Alina Mungiu-Pippidi, unul din cei mai importanti ideologi ai schimbarilor ce au loc azi in Romania (sublinierea mea n.e.) publica un comentariu in care se refera intr-un mod ciudat la Antena 3. Editorialul din Adevarul se intituleaza La ce a servit revolutia populara?”.

Iata pasajul Alinei Mungiu despre Antena 3 :

“Anul câştigat cu guvernul tehnocratic poate fi pierdut dacă la finele lui nu se reuşeşte traducerea unui mandat popular real pentru o formaţiune politică reprezentativă care să facă toate acestea, sau măcar să le termine. Nu e vorba de figuri noi individuale, avem destule în societatea civilă, deşi dacă mai fac multe emisiuni la Antena 3 mă tem pentru ei. E vorba de o asociere solidă, separată de planurile de salvat ţara făcute prin laboratoarele serviciilor, una care să prevină iarăşi formarea unui FSN de sus în jos. Soluţiile pentru noi sunt ca pentru o societate care nu există şi e mereu pe respiraţie artificială de la ambasadori, UE, FMI şi Departamentul de stat.” etc etc.

Cei pentru care Alina Mungiu Pippidi se teme fiind, cel puțin așa reiese din context, o parte (deloc neglijabilă) a „societății civile” reprimate de acest „guvern tehnocratic” care lucrează cu ” planurile de salvat ţara făcute prin laboratoarele serviciilor” – adică echipa lui Dan Voiculescu de la Antena 3. Cu alte cuvinte, înțeleg tot eu, există o conspirație a Securiștilor cioloșeni împotriva societații civile anteniste și, deci, libere.

Radu Tudor încheie, temător, cu aceste întrebări adresate “ganditorului și planificatorului Alina Mungiu-Pippidi”:

“1.Daca va temeti pentru cei ce fac emisiuni la Antena 3, inseamna ca exista o lista neagra?

2. In ce consta concret ideea de temere?”

Cititi si După ce ne-a salvat de Băsescu și americani, Alina Mungiu Pippidi ne salvează și de ruși

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 
Print Friendly, PDF & Email

2 COMENTARII

  1. O interpretez altfel ce spune AMP: e un fel de repros voalat pentru unele figuri din societatea civila, sa nu mai stea prin studiourile Antenei 3, ca se compromit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here