Cititorii ILD au 40% reducere la cărțile Curtea Veche Publishing

  11

  cvpCurtea Veche Publishing oferă cititorilor ILD 40% discount pentru cărțile de istorie recentă și analiză politică din colecția “Constelații”, care include titluri precum trilogia “Principalele curente ale Marxismului” de Leszek Kołakowski. Acum puteți intra pe site și comanda, folosind codul unic REDUCEREILD pentru a putea aplica reducerea. Reducerea e valabilă pentru toate titlurile din Colecția Constelații, cu excepția “Dosar Stalin” și “Este Dumnezeu fericit?”.

  Vladimir Tismăneanu recomandă “Principalele curente ale Marxismului” de Leszek Kołakowski ca fiind “cărţile esenţiale ale veacului al XX-lea, o lucrare de o erudiţie copleşitoare şi de o tot atât de impresionantă luciditate”.

  Reducerea de 40% se aplică numai dacă la finalul comenzii este introdus în câmpul Cupon Reducere codul unic REDUCEREILD. Pentru a putea comanda trebuie să vă autentificați sau să vă creați cont pe situl curteaveche.ro.

  Înfiinţată în 1998, editura Curtea Veche a început prin a se adresa pieței literaturii de dezvoltare personală, care se plia perfect pe nevoile unei societăţi româneşti aflate în tranziţie (colecţia Cărţi Cheie), impunându-se apoi în ochii cititorilor români datorită colecţiilor de business, literatură motivaţională, educaţie financiară şi socială, segmente pe care este și astăzi lider de piaţă. Ulterior, editura şi-a diversificat catalogul prin colecţii acoperind diverse arii de interes: literatură universală contemporană (Byblos), terapie familială şi de cuplu (Familia la Curtea Veche), ştiinţe sociale şi politice (Constelaţii şi Actual), psihologie (Biblioterapia), sănătate şi nutriţie (Să fii sănătos), cărți pentru copii, cărți de gastronomie etc.

  Nou în ofertă
  La cererea artistului plastic de renume internațional Devis Grebu, Curtea Veche a inclus în colecția de reduceri dedicată cititorilor ILD, volumul “111 incursiuni in Cotidianul romanesc”, o colecție de 111 texte semnate de Teodor Baconschi, toate ilustrate de maestrul Devis Grebu. Reducerea de 40% o puteți obține în același mod, la finalul comenzii este introdus în câmpul Cupon Reducere codul unic REDUCEREILD.

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email

  11 COMENTARII

  1. Doamnelor şi domnilor, cele mai bune urări pentru noul an!

   Cu regret vă anunţ că reducerea nu funcţionează pentru nici una din cărţile din colecția “Constelații”, nici măcar pentru Leszek Kołakowski (la care m-am năpustit primul, cu gîndul de a-mi face un cadou la sfîrşit de an).
   O veste bună este că funcţionează cu asupra de măsură pentru “111 incursiuni in Cotidianul romanesc”, în sensul că se cumulează cu reducerea deja existentă pe sit, şi ajunge astfel la 49%!

  2. Oferta nu mai exista. Ma interesa Kolakovski, dar ar trebui sa fiti fayr play sa anuntati ca nu mai e oferta. De la voi nu ma asteptam, eventual de la jurnalul national… Pacat…

  3. Lazar Costel, iti multumim pentru ca ne-ai instiintat asupra problemei. O sa o rezolvam. Speram ca maine sa fie totul in regula. Vom anunta, tot aici, in comentarii.

  4. Va multumesc pentru promptitudinea raspunsului si scuze pentru greseala de engleza de mai sus datorata grabei. Sper sa o rezolvam, eu deja am facut comanda, am primit un mail de confirmare dar fara pret, sper sa fie pretul cu reducere. Va rog da imi raspundeti cum sa fac daca vine curierul si are pretul fara reducera: sa il refuz si sa astept oferta cu reducere?

  5. Promotia e din nou functionala.

   Noul cod de reducere e REDUCEREILD. Reducerea e valabilă pentru toate titlurile din Colecția Constelații, cu excepția “Dosar Stalin” și “Este Dumnezeu fericit?”.

   lazar costel, poti comanda folosind noul cod. scuze pentru neplaceri.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here