David Horowitz: Obama, Frăţia Musulmană şi “Reguli pentru revoluţie”

  8

  Adăugăm un fragment din discuţia purtată de Frank Gaffney de la Secure Freedom Radio cu David Horowitz, fondator David Horowitz Freedom Center şi Frontpage Magazine, despre alianţa stângisto – islamică. Printre temele abordate: cartea “Reguli pentru revoluţie” (“Rules for revolution”, titlul iniţial al “Rules for radicals”) semnată Saul Alinsky şi influenţa ei asupra lui Barack Obama şi a stângii americane; reţeaua de organizaţii de stânga ce urmăresc desfiinţarea tuturor celor pe care îi consideră adversari ideologici; numirea de către administraţia Obama a lui Rashad Hussein, un apropiat al Frăţiei Musulmane, în funcţia de trimis special al SUA către Organizaţia Conferinţei Islamice; influenţa crescândă a Frăţiei Musulmane, inclusiv la nivelul campusurilor americane şi a guvernului federal american.

  David Horowitz: Obama, the Muslim Brotherhood & ‘Rules for Revolution’

  Vă recomand şi două articole de pe Frontpage Magazine. Îl au ca subiect pe Glenn Beck, dar le menţionez nu atât pentru a-l apăra pe Beck, cât pentru a scoate în evidenţă un anumit tip de gândire ce se regăseşte în partea dreptei: dacă suntem cuminţi, dacă ne ferim de subiecte sensibile şi fugim de cei pe care stânga îi numeşte radicali, the lefties ne vor lăsa în pace. Această iluzie este împărtăşită de prea mulţi şi este folositor orice articol ce ajută la revenirea cu picioarele pe pământ. Stânga nu va fi niciodată corectă. Deţine dominaţia politică, universitară şi media, iar o bună parte a dreptei este preocupată cu îmbunarea ei. De ce ar fi mărinimoasă?

  Is Glenn Beck Good for Conservatives?
  Is Glenn Beck Good for Conservatives? Horowitz vs. Frum Round Two

  Last, but not least:
  Democrats’ Platform for Revolution (John Perazzo)
  Barack Obama’s Rules for Revolution (David Horowitz)

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email

  8 COMENTARII

  1. Baietii de la CADI au articole interesante, dar se greseste, Despina, cand se sare la astfel de concluzii. Suntem cam speriati, noi astia din zona antisocialista, de a fi etichetati ca fiind “radicali” si “legionari”, dar sper ca in timp sa ne treaca. Doar nu o sa traim mereu in teama.

  2. Trebuie sa vedeti inceputul emisiunii, macar pentru faza cu megafonul si cu procentul americanilor care cred ca the stimulus a functionat (comparat cu procentul celor care cred ca Elvis inca mai traieste 😆 😆 ). Panseluto, astept feedback! :mrgreen:

  3. Zice stangistul Bill Maher: “…while we were off, Sarah Palin agreed to do commentary at Fox News. Which is actually very similar to her day job – talking to a baby with Down Syndrome.”

   Bravo, ba, Maher, bravo.

   P.S. “And the trump card, why Americans will fall in love with her, she’s got five kids. How can you not vote for someone who has five children, including an infant. Some touching details about the infant: it has Down Syndrome, she had it when she was 43 years old, and it looks a lot like John Edwards.”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here