Homosexualitatea și normalitatea

  4

  Situl web al ziarului Adevărul a publicat articolul Homosexualitate şi normalitate (I): Părinţii, semnat de Răzvan Sibii.

  Un titlu mai potrivit ar fi însă Homosexualitatea e normală. Textul lui Răzvan Sibii nu discută în mod critic (cu argumente pro și contra) raportul dintre homosexualitate și normalitate. E o simplă apologie unilaterală în favoarea homosexualității.

  Știm cât de pasionați de echidistanță sunt jurnalișitii și activiștii progresiști. Pentru restaurarea acestei calități dragi tuturor dau cuvântul unui intelectual american de anvergură. Și o lesbiană celebră.

  Camille-Paglia-001

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentRaportul Lunacek trebuie să urmeze raportul Estrela la lada de gunoi a istoriei
  Articolul următorCe nu se cunoaște despre Raportul Lunacek și de ce trebuie oprit
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  4 COMENTARII

  1. Sharon: Ce înseamnă ‘prezenţă masculină’? Cineva care să joace baseball cu el? Eu am jucat baseball cu el. Şi chiar dacă eu n-aş fi putut să mă joc cu el, avem o grămadă de prieteni, bărbaţi şi femei, care ar fi putut s-o facă.

   ce mult imi placeau romanele sf care aveau ca idee principala societati gen comunism utopic – etc – si hop, peste cativa ani incep sa primesc informatii ca voi trai, in scurt timp, intr-o astfel de societate :)) – insa realitatea depaseste sf-ul pentru ca intotdeauna eroii principali din romanele SF erau un El si o EA … pe de alta parte, daca la inceputuri era doar Adam si Adamescu (ca sa nu spun Adamovici) nu mai era atata suferinta constientizata …

  2. Homosexualitatea nu este norma, desi asa o prezinta doctrinarii Stangii.

   Ea nu este norma nici in lumea animala, desi exista, cel putin la maimute.

   Incurcate sunt caile lui dumnezeu.

  3. Este cat se poate de posibil ca prin iunie-iulie sa avem o decizia a Curtii Supreme din SUA prin care constate ei ca din Constitutia Statelor Unite (mai precis dintr-un amendament de acu’ 150 de ani) se deduce existenta unui drept la casatoria gay, aceasta devenind legala pe tot teritoriul american.

   Sa vedeti atunci ce frenezie pe Putin si gasca, cum vor mai combate ei decadenta…

   Rugati-va pentru judecatorii americani !

  4. homosexualitatea este anormala si împotriva firii.
   De ce?

   Daca homalaii ar trai izolati in propria comunitate, si nu parazitind societatea oamenilor normali,
   ar dispare in maxim o generatie.

   E o lege a evolutiei naturii, ce nu rezista dispare.

   Pana atunci e folosita de ‘interese ascunse’ pentru a raspindii si mai multa boala si degenerare in lume.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here