Tovarăşii se revoltă: IICCMER nu e o instituţie apolitică!

  7

  Pe pagina de Facebook a IICCMER a apărut o trimitere la un articol din ediţia online a revistei 22, iar conştiinţele liberale şi socialiste au sărit în sus, revoltate că s-ar face “propagandă” pe bani publici. Ce pot să zic, e foarte amuzant, se verifică încă o dată marea dragoste socialisto-liberală: naturaleţea cu care se înţeleg atât de bine liberalii şi socialiştii în privinţa chestiunilor fundamentale lămureşte mai bine conştiinţa de “dreapta” a liberalismului decât 1.000 de programe SF scrise pentru fraieri.

  Dar ce era atât de revoltător pe pagina IICCMER? Link-ul de la 22 era un transcript al unei discuţii între Emil Hurezeanu şi Miruna Munteanu, schimb de replici în care domnul Emil Hurezeanu îl peria un pic pe tovarăşul Iliescu, declarându-se indignat că preşedintele de onoare al Partidului Social Democrat este nedreptăţit de contemporani. În opinia “jurnalistului” Hurezeanu, “statul lui Iliescu” are merite ce nu îi sunt recunoscute, iar persoana fostului preşedinte al României nu poate fi acuzată că s-ar afla la sursa răului politic românesc.

  Trebuie să recunosc, este o poziţie interesantă, deşi nu una originală. Victor Guevara Ponta şi Crin Antonescu susţin acelaşi lucru, ca şi “imparţialii” stângişti de la Critic Atac. Great minds think alike.

  Mai rămâne de demonstrat doar de ce IICCMER, o instituţie anticomunistă, trebuie să fie apolitică.

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email

  7 COMENTARII

  1. anticomunismul apolitic, interesant! demonstratie??? ei, as! din zona respectiva nu vin demonstratii, ci antidemonstratii. anti, in general.
   btw, este incalificabil modul in care se prezinta Hurezeanu. dar nu si de mirare. 😉

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here