Vandalism ecologic

  16

  Vandalism EcologicPădurile poloneze sînt în pericol. Un grup de vandali distruge copacii. Ecologişti polonezi au alertat poliţia după ce au descoperit numeroase trunchiuri de copac doborîte şi alţi copaci marcaţi pentru tăiere, într-o zonă declarată parc natural protejat din nordul Poloniei. Poliţia a descoperit făptaşii în apropierea unui rîu, ghidîndu-se după urmele lăsate de un copac tîrît prin frunzişul de pe sol.

  Crima fusese comisă de o colonie de castori. Ecologiştii se simt puţin stingheriţi, dar nu e vina lor. În această meserie, cunoştinţele despre natură sînt facultative.

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentScaun vacant de senator, de vînzare
  Articolul următorPactul
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  16 COMENTARII

  1. Vreau sa stiu, castorul din imagine isi tine labutele apropiate pentru ca se pregatea sa fie arestat, sau pentru ca n-a inteles dezamagirea eco-stangistilor?

   El doar asta face dinainte sa se inventeze ecologismul, in toate variantele sale, inclusiv cea toxica asa-zisa global worming!

  2. Vreau sa stiu, castorul din imagine isi tine labutele apropiate pentru ca se pregatea sa fie arestat, sau pentru ca n-a inteles dezamagirea eco-stangistilor?

   El doar asta face dinainte sa se inventeze ecologismul, in toate variantele sale, inclusiv cea toxica asa-zisa global worming!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here