53% dintre germani ar vrea ca armata lor, parte din NATO, să NU intervina dacă mâine Rusia ar ataca Bucureștiul (Pew Research Center).

Germania încalcă tratate și sancțiuni împotriva Rusiei construind Nord Stream 2, din sufrageria lui Putin direct în aragazul d-nei Merkel.

Germania refuză să plăteasca 2% pentru apărare în cadrul NATO, apărare plătită oricum în proporție de 3 sferturi de americani.

Cu toate astea, Germania, cea mai puternică și bogată țară din UE, vrea o „Armată Europeană”, care conform sondajelor nu ar apăra România în cazul unei invazii rusești.

SUA mărește cu 40% fondurile alocate pentru apărarea Europei de Est de amenințarea reprezentată de Rusia, apoi iese Angela Merkel și spune, plină de indignare, că vrea să se distanțeze de SUA și UK.

„Solidaritate Europeană”, dar nu și pentru căței.

M̶e̶r̶k̶e̶l̶:̶ ̶Th̶e̶ ̶U̶S̶ ̶i̶s̶ ̶n̶o̶ ̶l̶o̶n̶g̶e̶r̶ ̶a̶ ̶r̶e̶l̶i̶a̶b̶l̶e̶ ̶p̶a̶r̶t̶n̶e̶r̶.̶
Eastern Europe: Germany is no longer a reliable partner.

Print Friendly, PDF & Email
Cititi si

4 COMENTARII

  1. sa ne amintim ca merkel s-a opus in 2008 sa i se dea georgiei si ucrainei MAP , adica sa se apropie si mai mult de nato. peste 3 luni rusia ataca georgia. de ce? din cauza lui merkel si a lui sarkozy, ca au fost ei antiamericani dintotdeauna. germanii sunt antiamericani din invidie, iar francezii sunt rusofili de secole

  2. Sondajul se refera la apararea unui aliat Nato, in general.
    Sunt curios cum ar fi aratat rezultatele daca intrebarea ar fi fost despre apararea Romaniei….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here