Olavo de Carvalho la Bucureşti

  10

  articole de Olavo de Carvalho, traduse şi publicate de inliniedreapta.net, puteţi citi aici.

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  Cititi si

  10 COMENTARII

  1. Felicitari si pentru conferinta si pentru postarea filmului (si cel atasat de Pataphyl si cel redactat de aici) in timp record! Am crezut ca o sa dureze vreo saptamina doua.

   Ati fost la mare inaltime, si cotinutul discursului lui Olavo de Carvalho, si raspunsurile dinsului la intrebarile din public. Nu mai putin este importanta de metionat si traducerea lui Anca, care a depus o munca extraordinara si de calitate si de loc usoara luind in consideratie cantitatea materialului si timpul indelungat in care a trebuit sa stea concentrata la maximum.

   Carvalho arata f. bine, relaxat si mult mai tinar decit in alte filmulete.

   Veti posta si partea a doua, cea cu intrebarile? Eu am gasit-o f. interesanta si revelatoare si pe aceasta.

   Cu toate ca am citit / ascultat si alte materiale de Carvalho de pe ILD, tot am gasit in aceasta conferinta parti inca necunoscute mie.
   De exemplu, partea cu tarik, de care nu auzisem. Apoi m-a socat si ca printul Charles are legatura cu una din ele. E de necrezut asa ceva! Unde nu s-au infiltrat islamistii? Si din ce cauza familia regala se preteaza la asemenea relatii?

   As dori sa mai intreb despre o idee noua pentru mine dar nu am reusit sa prind bine cuvintul – ceva care suna cam “Bilderberg”. Ma refer la media care e in miinile acestei puteri. Cine sint acestia? De cine sint mobilizati?

   Multumesc f. mult pentru acest enterprize si pentru aducerea lui pe forum!

  2. Buna ziua, Costin!
   Felicitari pt conferinta si multumesc pt inregistrare (despre regretul ca nu am putut sa ajung, nu mai vorbesc)!
   Asa cum ma asteptam, fff interesant!
   Un gust amar: se dovedeste inca o data ca pesimistul este un optimist bine informat.
   Cand vezi ce forte (si ce proiecte) acapareaza puterea si mintea oamenilor, la nivel mondial, ridici ochii spre cer si te rogi: Doamne, fii cu noi! Am credinta ca El va fi si in gandul si in faptele noastre.

  3. Nu stiu de ce a aparut fata aceea zambitoare in locul lui “D”…
   Scuze, nu a fost in intentia mea!

  4. Silvapro, Mih, in primul rind multumim pentru cuvintele frumoase. Profesorul Carvalho este intradevar in forma, vesel si poate chiar mai optimist decit ma asteptam. Motivele personale sint multe, daca luam in considerare faptul ca daca acum 15 ani era singura voce conservatoare din Brazilia, acum are in jur de 3000 de studenti care urmeaza cursurile lui online, iar citeva mii dintre cei care au fost sau sint studentii lui au format o retea importanta in media braziliana si din am de sud dominate de stinga si extrema stinga. Omul a avut si are o poveste fascinanta. Sint sigur ca se va scrie o carte, poate chiar un film despre viata lui.

   Cit despre tarika si printul Charles, acum am auzit si eu prima data, dar din punctul meu de vedere e irelevant daca este sau nu asa pt ca printul Charles a demonstrat in repetate cazuri ca e un simpatizant al islamului…

  5. Mih, speram ca nu va fi ultimul eveniment organizat de noi si ca pe viitor vei putea sa participi in persoana. impresia care ti-a ramas tie e ca Olavo e un pesimist, impresia mea e ca din contra, ca e un optimist incurabil. crede ca are sens sa te mai deranjezi inca, crede ca merita depus efortul, ca are sens un “contratac”. lupta de departe de a se fi incheiat

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here