Revoluţionari de profesie – „contract pe viaţă cu visul şi cu glia”

  2

  gaze de sist rosia unitisalvam Idiotii utili sunt la datorie, nelipsiti, si la Cluj, si la Bucuresti, cu tot angrenajul lozincard ceausist – corporatii straine, „politici de imperialism economic practicate de către elemente din UE si SUA”, anti-gaze de sist, anti-organisme modificate genetic… ar fi fost activisti model sub Ceausescu. Cititi si a doua jumatate a „proclamatiei” de la Cluj si veti vedea cat de rosu e noul verde.

  De altfel, revine in actualitate conceptul de ACTIVIST/REVOLUTIONAR DE PROFESIE, cum era Ilici. Cum zicea Adrian Paunescu in versurile cantecului ala de kko care avea refrenul „Traiasca ceausescu, traiasca tricolorul”.

  Ca si Iliescu – revolutionarul de profesie nu are o meserie conturata, o calificare anume sau o profesie practicata. Nu exceleaza in ceva anume. E un soi de Banicioiu. Singura calitate a revolutionarului de profesie este organizarea de sedinte, mitinguri, ceva galagie aici, ceva zavera dincolo, il injura pe X, cum o cere organizatia.

  Asta facea activistul partidului comunist. Daca trebuie sa predice colectivizarea – o facea in satul in care predicase in 46 impotriva mosierului, ca sa se dea pamant taranului, la oras predica eliberarea femeilor si liberalizare avortului, iar dupa zece ani predica interzicerea avorturilor pentru ca s-a schimbat politica si Ceausescu voia romani multi.

  Un soi de ”community organizer”, cum a fost Obama. Stiti ca Obama sa fi excelat in vreo profesie?

  P.S.
  La Cenaclul Flacara, Nicu Alifantis facea activism si incheia “contracte pe viata” cu Partidul Comunist (“Partidul Omeniei”) si Ceausescu. Azi, il sustine pe Ponta.

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email

  2 COMENTARII

  1. Ce proști și ce paraziți copiii ăștia, se alintă cu proteste în loc să dezvolte și ei o afacere…sub oblăduirea înțeleptului capitalist Dragoș Mănac ^_^ Care nu vrea să fie ”un produs bun cu un marketing slab” 😉

  2. tinerii furiosi ai UBBului si mari ecologisti ai patriei ar fi putut sa se faca remarcati intr-o mie de situatii de abuzuri autentice in contra naturii. Ca de-o pilda mizeriile de pe malul Ariesului, daca tot se dau interesati de zona. Sau in aventura gropii de gunoi a Clujului. Insa ei au doar doua obiective: Rosia si Pungesti&imprejurimi. Astept cu interes maxim sa vad ca se preocupa de alte santiere legate de minerit Despre Baia Mare – ring some bells? Or acolo o fi totul ecologic 1000/100, caci, orsicit, sunt finantatorii lor.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here