Știință năucă pentru poporul nărod

  4

  Nimic nu-i mai reconfortant pe lumea asta decît o explicație științifică dată fără anestezie, dintr-o suflare, imediat după accident. Susținătorii lui Megalobama pot respira ușurați: Obamessiah a fost astă-noapte la înălțime: Denver, Colorado este supranumit Mile-High City, Queen City of the West căci altitudina sa oficială este exact o milă, adică 5280 picioare, sau 1609,344 metri, muuuult mai sus decît Predealul, dacă vă puteți imagina! Această explicație a faptului că laureatul Nobel Barack Hussein a fost într-adevăr în aer (rarefiat, e drept), nu putea fi dată decît de o altă minte Nobelizată: da, Al Gore = minte, trăiască semnul egal!

  Îi sîntem recunoscători pentru neprețuita informație autoarei care semnează NancyPelosky pe Cubu’Poporului; iată-i și inspiratul comentariu ce însoțește dovada video a marii înțelepciuni a Goracolului:


  Comrades,

  Glorious news. As our party has been in full panic/repair/blame mode today for our Dear Leader’s sub-par performance, we came across this reason from Comrade Gore:

  Other reasons I’ve gathered today:

  -Poor Dear Leader was too tired from his presidential duties
  -It was the moderator’s fault
  -Obama won the debate, Romney just doesn’t look likable and isn’t as cool

  We need more excuses, comrades! So I’ve consulted our groupthink tank – what other excuses facts can we come up with?

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentDezbaterea Obama – Romney în câteva secvenţe esenţiale
  Articolul următorCristian Câmpeanu: De ce minte Victor Ponta că este cine nu este?
  Născut - da, 30 nov. 1948 Mort - nu (încă) ... Mai întîi a fost Phylopat care scria cronici de bridge la Cronica din Iași prin anii '70, apoi exotismul neprincipial fu pedepsit prin suspendare, drept care s-a comis inversiunea rivuluționară din dechemvre '89 cînd s-a născut tête-bêche Pataphyl. Sînt două particule: dragoste - philo exotizat ridicul-pretențios cu "y", dragoste copulată cu pata - ce vrea să zică bolnav ca în patologie dar și anormal în sensul lui Alfred Jarry, care descria patafizica (pataphysique) ca fiind bazată pe următoarele şapte propoziţii fundamentale: 1. Patafizica este ştiinţa acestui domeniu ce se întinde dincolo de metafizică; ea depăşeşte metafizica atât cât aceasta depăşeşte fizica - în toate sensurile ad libitum. 2. Patafizica este ştiinţa particularului, a legilor ce guvernează excepţiile. 3. Patafizica este ştiinţa soluţiilor imaginare. 4. Pentru ea toate sunt acelaşi lucru. 5. Patafizica este de alură imperturbabilă. 6. Totul este patafizic; totuşi, puţini oameni pun conştiincios patafizica în practică. 7. Dincolo de ea nu este nimic. "Patafizica este instanţa supremă".

  4 COMENTARII

  1. Ei bine, deși meciul în teren a fost pierdut la scor, “băieții” au trecut la aranjatul cifrelor, metoda sovietic-usleninistă. Exact a doua zi după dezbatere, cifra șomajului a scăzut brusc, subit și deodată, înregistrînd un minim istoric pentru mandatul lui Hussein. Evident, au apărut semnele de întrebare.

   S-a “dat” și la TV. Iată o mostră despre modul cum trebuie tratate antenismele. Ca în atîtea alte rînduri, jos pălăria, Col. Allen West!

   Allen West to CNBC Host: Don’t Question My Intelligence…

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here