100 de zile de *Change*

  4

  Pentru cei care nu au fost atenţi la minciunile sfruntate din timpul campaniei, clipul de la Family Research Council este un bun sumar la ce s-a întîmplat de atunci..

  America’s first anti-American president.
  Parerea mea  Ales pentru a pune înapoi pe picioare economia americană, Obama, cel mai la stînga senator din senatul American (evăh), susţinut de 99% din presa americană şi internaţională, la 100 de zile de la inaugurare, îşi dă arama pe faţă. Iată o listă cu „schimbările” lui Obama: A ChangeWatch 100 Day Edition: Change You Can Believe In

  ————————————————————————————-

  Oh, really?
  Chavez: “Socialismul venezuelean îşi face loc în SUA prin administraţia Obama”
  Obama, acest neo-Chamberlain: 1938-2009
  O poză face cît o mie de cuvinte
  Al-Jazeera: “Obama e musulman”
  Bowing to The King
  A doua venire a lui Mesia!
  Cine este preşedintele Americii ?

  Print Friendly, PDF & Email

  4 COMENTARII

  1. Baietii din media majoritar pro-obamica au primit o veste proasta de la Casa Alba. Nu sunt bani pentru un bailout plan-ul pentru ziare! Cei foarte indragostiti de „Ales” se multumesc si cu zambetul lui plin de intelegere…

  2. si asta in timp ce…

   Will May 1st, 2009 – 1:58 pm

   I was ridiculed for saying that I was going to go sharpen my pitch fork.
   I am in the livestock industry,and I heard this morning that ranchers with over 50 head of cattle would have to pay a $87.00 per head carbon tax.If the resolution is passed.Be that the case.Get your self a steak now and enjoy it.Because we don’t make enough money on a steer to pay that penality.No milk either,just get a government tit and suck on that.
   We better fight the Marxists that have in 100 days turned into tyrants,and are out to destroy the economy and a free way of life .
   Now back to my sharpening. Lead,follow,or get the hell out of the way.

   ai putea chiar sa razi de n-ar fi de tot plansu’!

   http://www.breitbart.tv/?p=330913&comments=1

  3. In numarul din mai al revistei Idei in Dialog, dl. Ionut Sterpan coordoneaza un dosar intitulat: „Criza mondiala. Explicatii liberale”.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here